Det får vänta...

Har inte jobbat nog länge för att söka till BM än, men har ändå funderat mkt på om det verklgien rä dags reddan. trivs ju ypperligt med mitt60% jobb som jag ju får förlängt tom juni o sen ett halv år till. (anledningen till ett halv år i taget är att personen som är tjänstledig bara söker för ett halvår i taget, men tillbaka kommer hon inte) Att sen plugga till BM redan nu kan ju till viss del vara lite dumt eftersom jag ännu inte kan ta såna jobb med kvällar o helger. Så är man klok får det väl vänta ett par år till även fast det är det jag vill i slutändan, men men hey livet är ju långt. Så jag vet ju iaf vad nästa steg i min sjuksköterske roll kommer att bli. O jag ska inte sticka under stolen med att jag längtar tills dess. Jag längtar tom till de där satans böckerna. Ja att få läsa om allt det där känns otroligt spännande. Så snart en dag då kommer det.

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag är också sjukt sugen på att läsa BM!!! Har dock inte heller jobbat nog ännu, samt att det inte riktigt passar i övrigt, men tids nog så!

Här har vi nyss kommit in från en långprommis. -5 grader i morse när vi åkte till dagis. Hu! Längtar bara efter snön nu!

Ha en bra dag!!

Kram!

2008-10-29 @ 12:04:52
Postat av: Anonym

Låter som en bra idé! Du kommer bli en kalasbra barnmorska när den dagen kommer vännen!! KramKram

Postat av: Anonym

A: js det skulle nog passa oss båda fint :-) såg precis att jag kunde söka till hägskolan i kalmar med plats i västervik som är 10mil bort så jag slängde in en ansökan men fick sen inse att det nog är svårt få ihop praktikst ändå :-(

hugaligen nu kommer kylan brr rrr

hoppas allt är bra

miss u kramiz



E:Tackar gummz vad rar du är! Hoppas du kryat på dig! kram kram

2008-10-29 @ 18:58:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback