älskar mina lediga onsadagar..

Igår var jag så sjukt trött , idag känns allt bättre. Förutom att jag ännu blir så sjukt arg när jag läser tidningarna o påminns om idiotin som utspelar sig nu. Ska inte orda mer om det snart. jag vet att jag inte bör o jag vill inte heller. Kan bara avsluta allt ang detta med att säga att mina känslor ang detta är många främst besvikelse, irritation, o även lite ledsenhet..Det tråkigaste är att blitt en slags tuppfäktning o där hamnar spelarna i kläm...men men enough about that..

Idag är mina en av minna favvodar undr veckan.. lööv mina lediga dar.. Idag ska jag kila ner på stan en liten sväng bara kolla läget... Måste köpa nån slags spökdress till gummz som har spökfest på dagga imorrn, o så utklädning på familjegympan på lördag..

sen ära vänner tror jag jag det är dags sparka igång arslet igen , äntlgie äntligen tror jag att jag kan börjar träna igen. Har varit en så seg sjuak det här men nu borde jag vara i ok form för att börja lite lätt iaf, fan inte tränat på 2 veckor nu o det känns, mest i bollen, man blir så putter när man inte får träna :-) Åhh oh my god vi har ju haft främmande nu rätt länge o shit det blir rätt mkt gosaker då :-) Så jag hoppas o tror jag ska kunna börja köra igång idag..


ja ja i'll be back...
puss puss puss på er alla


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback