återigen..

Återigen vill jag bara säga Grattis o tycka det är kul för my man!
Men nej återigen, hamnar han i kläm.
O jag måste säga att jag tycker det är för j-kligt. Man ska inte behöva stå där som spelare o känna att vilket beslut man än tar så blir det fel. antigen mot klubben eller mot  landslaget.
Att få spela med landslaget ska väl ändå vara något som tas emot med glad  besked o en klapp på axeln "grattis grabben" i stället för disskussionr om hur vida man bör ställa upp eller inte.
Skamligt o dåligt planerat från alla parter tycker jag!
För det är la rätt självklart man som spelare vill få vara med i en landslagsturnering ( om man nu kanske inte är en gammal räv, som inte ser det som en utmaning mer) , det är ju en sporre, en slags morot att det man gjort är bra. MEN att man däremot ska få känslan av att  det inte är omtyckt av det andra laget. Nej där är det fel. O varifrån si det vet jag inte. Om det kanske inte borde blitt uttagna i första fallet eller om uttagnigen borde repekteras...men det jag tycker är tråkgit är alltså att spelare ifråga själv hamanr ikläm!


Men oki. Hur du nu än blir så säger jag grattis Älskling!  Du blev ju iaf uttagen :-)

Kommentarer
Postat av: Cicci

Vi säger också grattis, oavsett. Håller med om att det är surt när spelaren kommer i kläm. Landslaget borde vara en självklarhet om man blir uttagen, tycker jag personligen. Dumt att inte alla håller med mig.

Hoppas ni mår bra, hälsa och gratta! KRAM

2008-10-27 @ 16:12:05
Postat av: Anonym

mmm jag hållr helt med dig o är så frustrerad nu, kan förklara bättre till dig sen...irriterande iaf!

kram kram

2008-10-27 @ 22:37:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback