...

Vet inte om jag  vågar basunera ut det. Har ju gjort några tappra försök men liksom inte orkat tillslut ändå...
Men jag kände helt plötsligt ett sug för att blogga. Vilket iofs känns helt ologiskt just nu med mitt mående trött som en gnu och illamående som en bakisdag from hell. Men vad sjutton vi testar o kör.
Jag ska inte skriva ett monster inlägg så det får bli lite om sak för sak här, ta det lite eftersom. (eller jo det är klart jag kommer virra till det som vanligt, ta saker i ordningsföljd o efter någon slags organisatorisk mall,nej det är ju liksom inte jag :-)   )
Igår var jag iaf på möhippa hela dagen lång. Var en jätetrevlig och mysig dag!!
Bästa Pia som ska ingå äktenskap om två lördagar, woop wopp !!!
För min egen del var jag mest orolig för dagens zumba klass som var en del av dagens spektakel. För ja jösses man kan inte direkt säga att jag förärats med världens bästa rytm känsla. Men jag gjorde mitt bästa och kul var det. Dock  måste jag som ett "mission" i livet lära mig att skaka på brösten .Det ser bara fånigt stelt ut och enbart rumpan som skakar. Min hjärna får liksom inte till det där :-)
Ja ja vi var iaf två gravidmorsor på vift dagen till ära. Så medan blivande bruden var uppe i luften så passade vi på med att dra vårt strå till stacken...
Vi stannade till utanför den här rikstäckande butikskedjan som har en kundkrets på allt från 20-80 bast, kvinnor som män. Bohemer, kostymnissar, svensson familjen.. ja alla hittar hit... och frågar man om vägen i någon ny stad så vet oftast folk vart man ska åka... det är konstigt det där ;)
Vi tänkte som så här... att bara för att inte vi får... så ska de andra minsann inte tro det slipper undan så lätt. Nej då.Vi tyckte vi hade ett uppdrag för kvällen innan vi lämnade stället och damerna som stannade över natten...
Vi lyckades med vårt uppdrag med väl godkänt om du frågar mig.
Alla fick lite "bitterfitta dryck"  i sina snaps glas under kvällen...
Sen brummade vi hem den långa vägen genom skogen. Nöjda och glada över en mycket trevlig dag och kväll.
Väldigt skönt att vakna upp i sin egen säng. Jag vågade nämligen inte riskera att sova i samma rum som 8 andra galna damer och vakna i deras "dagen efter ångor". Nej tack jag mår redan nog dåligt på morgonen.
Men jag hoppas o tror att alla som var där hade en toppenkväll.
Det är tomt o tyst på gatan... Så här lugnt trodde jag inte det skulle vara damerna var borta. det ska bli kul att se när de kommer hem, måste snippa in hos någon och höra hur de haft det fortsättningsvis.
Samtidigt som jag lite känner att jag borde hitta på något med mina barn och åka någonstanns, eftersom jag vet att alla dessa damer säkerligen är rätt trötta när de kommer hem idag... :-)
Vi får se vad dagen erbjuder. Det är iaf sol ute och härlig underbar höstluft att dra ner i lungorna. Ger även en tröttis som mig ny energi!

Kommentarer
Postat av: Cammi

Haha jag tittar automatiskt in här då och då så jag tycker du ska köööra!! :-)

2012-08-27 @ 21:00:34
Postat av: Anonym

Vad kul, ja absolut, jag vet inte varför men har ett litet sug nu :-) bloggar du skicka mig adresses då!

2012-08-28 @ 12:19:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback