..

igår kom så regnet.. börjde regna efter vi varit på bio. Varken jag el johan skyndade oss alsl ändå. Det var sååå skönt gå i regnet. Åskade o mullarde som bara den igår kväll , ganska mysigt faktiskt..

Gårdagen blev en riktigt bra mix på dan.. När jag o t var själva gick vi till lulsundet för att bada, tindra träffade som vanligt nån hon började leka med.. Själv höll jag på att avlida i värmen, men vad gör man inte för hjärtat sitt. Sen gick vi o mötte pappsen som hämtade upp oss o så brummade vi mot mina päron, där vi bjussades på middag o Tindra frågade sen om hon fick sova där, vilket mormor o morfar inte var sena att nappa på. Vi tackade o bockade så mkt o bestämde oss hastigt för att bion skulle få sig ett besök av oss..

Lite typiskt är det dock. Varför är det alltid så liksom att de gångerm an ser ut som ett troll o helst inte vill träffa nån då träffar man ALLTID nån, spec såna här man typ inte träffat så mkt innan.. Jag hade ju inte ens hunnit hem sen efter stranden o hade som vanligt fått fläckar på mitt vita linne då jag käkat, (magen är av nån konstig anledning i vägen ibland ha ha).. Kände mig verklgien som en sån här gravid kvinna som slutat bry sig om vare sig kläder o utseende, vilket faktiskt INTE alls stämmer denna gång, måste allt säga att trots ladgårdsdörren till häck man fått så tycker jag allt jag ser ut prima  för att vara 16dar bort från bf, så det så :-) (jag fasar däremot för efter bebisen kommit o min fina mage liksom är puts väck o nått annat återstår.. gahhhhaaaa ha ha)

Ja ja efter bion blev det mysigt skumbad o så lite film... resten censurerar vi :-)

Idag har det la inte direkt varit sol men så där kvavt o varmt ändå..
Idag ska spjälisen skruvas ihop. Idag har man även inhandlat blöjor. Kan ändå inte förstå att han snart är här.. Weird!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback