stand in..

Det är många som erbjudit sig nu att vara stand in åt Johan på förlossningen om så skulle behövas!
Värmer massor i hjärtat att ni är såå goa o kan tänka er ställa upp. Även skjuts erbjuds om så behövs. Rara!!

Nu är det ju såhär att ingen bebis ska födas när j är borta punkt slut!!
Dumt: men så tänker jag! Därför blockerar jag nog liksom lite tanken på hur f-n jag ska göra om karlsloken råkar vara borta.. En del av mig känner för att nej då vill jag nog inte ha med nån annan heller, medan en annan del kanske tänker att jag kan känna mig ensam o lite otrygg där själv.. men men Ingen bebis får komma utan johan punkt slut!!
Gör den det så gör den det, jag är ju van rodda upp saker o ting själv, liksom städa upp efter his mess (o ha ha.. ja vad f.n detta är ju oxå lite så, så får la kanske göra så denna gång med...).
Hur som haver när den än kommer så fixar det sig. Då vill den ut oavsett vem som är med el inte, så nog fan grejjar det sig! Tror jag kan känna först då fullt ut om jag vill dela det med nån annan än johan el inte.. Så här innan kan det även kännas lite skrämmande ha med nån annan, är ju en rätt intim o blottande (på ett annat sätt än själva blottandet.., ) situation. Som känns väldigt privat., hmmm lurigt.. blottande kontra otryggt.. svårt!  Men ser helst att Johan är med o skrattar åt min lustgasröst, stryker mig på ryggen typ 100000000ggr om . Ja helst vill jag ju få uppleva detta som ett äkta "Family Franz moment" o inte själv el med nån annan..

Men jag är sååå glad för er som sagt ni ställer upp om så behövs!! Vem vet kanske jag ringer där grinandes nån natt i veckan o ber om hjälp ändå.. vi får se... Det är ju bara det att  många av er som har erbjudit sig hjälp  har ju egna familjer o inte alltid lätt att ta er lös heller, kanske rent av är själva med barn ni oxå.. o ni känner ju mig , vill helst inte vara till besvär, komma där dragandes med min FL mitt i natten liksom ha ha.. Ja ja.. Som sagt ingen bebis ska ändå ut när J är borta PUNKT SLUT!!



Just det idag fyller en av det bästa år, Min/vår fina vän M, har minsann gått o fyllt hela 30bast, vem kunde ana det. Trodde det var 20-års kalas jag blev bjuden på.. Men tydligen 10år till..  Ja ja vi ska då rocka fett ända tills vi är minst 60bast så det så :-) Stort Grattis till henne iaf på hennes dag!

Kommentarer
Postat av: Cammi

Men Jenny, jag lämnar mer än gärna min egen familj och hejjar på dig :-) "Missade" ju liksom min andra förlossning själv för att det gick så fort...då kände jag faktiskt att det hade kvittat om det var Stefan eller min svärfar som var med just för att det gick så fort.Hade ju varit värre om det var första barnet för då MÅSTE den blivande pappan vara med!



Du kanske får en lika snabb förlossning som jag och då hinner du inte ens tänka på vem som är med eller att någon saknas ;-)



Det är bara att ringa när som helst! Men jag håller alla tummar och tår jag har för att han håller sig inne tills J är hemma igen!!

2009-08-11 @ 20:51:19
Postat av: Sussi

förstår hur du känner, jag vill verkligen att P ska vara med när det är vårt tur. Jag tror och hoppas att J är hemma då lilleman tittar ut och annars finns vi nära med både stöd och skjuts och barnpassning. Men det kommer såklart inte att behövas ;). Gör det som känns bäst när det är dax.



Kram!



2009-08-11 @ 21:39:12
Postat av: Anonym

C: grymt bra jobbat under er snabba Fl! Vill inte att det ska gå såå fort! (men fortare än sist!)

Tackar o bockar, men det ska inte behövas!

J ska ju som sagt vara med :-)



S: Jo det är väl så det är att man vill båda få vara med om miraklet. Jag har som inte pratat så mkt om det här med J jooo såkalrt lite, men jag vill itne att han ska gå där o oroa sig i onödan, men han funderar nog lite ändå. Han sa idag när han vakande, BARA det inte händer nått nu när jag är borta! Jag övertygade han om att han kudne vara lugn, INGET ska hända då ; för som sagti nget kommer hända. Det kommer bli en september bebis dessutom! Menjag bufar o bockar för vetskapen o matt skjuts finns i nödfall!



kramar på er båda

2009-08-12 @ 09:57:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback