....

F-n vad nice vara back on track igen.. Idag känner jag mig som gamla vanliga jennybenny. Varit 2 halvjobbiga dar innan..

Vädret är ju helt sjukt bra!! Idag har man lunchat, ätit glass o tårta.. mumma helt enkelt..

J är på sin lilla typ teambuilding tirpp. Läste precis att de fått ett slags teateruppdrag som skulle utföras på den avslutande middan. Hoppas hoppas det är på middagen som vi ska vara med på, vore nog rätt kul :-)
Hmm såg lite oroväckande moln på himlen vore ju typiskt om de började regna ikväll/natt. När det inte funnits en tillstymmelse till regn på lääääänge. J ska ju tälta ute  o har inte direkt med  några regnvänliga kläder.. (liksom kanonväder så länge ,gräset är så torrt så det frasar överallt där man går nästan..)

Idag har jag inte alls haft samma känsla som igår o förrgår, alltså inte lika mkt sd o ingen molvärk, skönt!



Kommentarer
Postat av: Sussi

så skojsigt att träffas idag å mums med tårta :) Nu sitter jag å deppar inför jobbstart... emn en dag sen helg. Nice!

Kram

2009-08-06 @ 20:10:29
Postat av: Cicci

Va lustigt att J cyklar på sin teambuilding, det gjorde de här i Västerås också :) Kanske är vanligt att låta de slita ut röven. HÄr fick de cykla 9 mil, helt sjukt ju, en annan hade ju varit död långt innan målgång.

Åh så skönt det är med fredag, sista jobbdagen för den här veckan. Ska bli så härligt med helg. Vi åker upp till Dalarna och hälsar på min familj och fiskar kräftor. Mysigt!

Längtar som tusan tills vi ses igen. Hoppas det blir snart :) Jag hoppas att jag kan komma upp när lillkillen har kommit.

Saknar er!!

2009-08-07 @ 07:17:06
Postat av: Anonym

S: ja det var jättetrevligt faktiskt, få bubbla lite om ditten o datten :-) Går nog prima på jobbet ska du se!



C: ja gud skojja inte, är det inte så lång tjejvänern är? el kanske 15mil, hmm minns inte.. Johan o de cyklade inte så långt utan hade massa andra grejjer oxå, paddla kanot,kanotpolo, promenadmarch, bygga flotte, ja vad det nu mer var.. se på deras hemsida får du se vad söta de vari af ha ha..



Gud vad mys få åka o hem o fiska kräftor, deth arj ag aldrig gjort! Jag hoppas oxå vi ses snart! Fått antagningsbesked 2 än??

Tänk att lilleman kommer snart, du är så välkommen komma upp o hälsa på nått!! Det vet du :-)

miss u!!

2009-08-07 @ 13:22:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback