13 dar kvar...

JAg tror knappt man förstår hur nära det är till bebisen faktiskt kommer..
Känns helt sjutk att det liksom kan starta nä som helst (fast NEJ det kan det ju inte för j är ju inte hemma ha ha)
Längtar massor nu efter lillen!

Är så glad att Tindra verkar ha jättekul på dagis nu o att det där förra veckan nog bara vara nått temporärt när man varit ledig länge. Hon blev så glad idag när hon fårr kalasinbjudan i brevlådan. Lilla vän!! det är såna småsaker som gör att man verkligen uppsakttar att bo  hemma i sverige. Just det här kalasaeriet o kompisandet blir ju inte riktigt på samma sätt utomlands- Även  om man har kompisar där oxå så är det inte ritkgit som hemma. Så som mamma är jag sjukt glad för min lilla tös nu som har sina kompisar här. Har ju även redan hittat sin blivande fästman ;-) vet dock inte om han är lika med på det där giftermålet haha

J och dem vann igår, vad roligt.. får hoppas de håller i sig.. Har som vanligt så svårt att somna när jag är själv..spec nu i början..

ja ja ska snart ner till bm o höra vad ho har att säga idag, inte så mkt nytt antar jag, allt känns ju som vanligt så.. får se om jag stressar in påstan en sväng idag el väntar tills på fre el lör..

ska iaf o hänga lite hos söta Sussi efter dagis o så kommer päronen hit o käkar ikväll, samt hjälper till få lite lyse i taket här, perfekt!! de är så snälla!!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Tänk så nära du är... Och så långt jag har kvar! :-) Det skall bli så mysigt när Troj anländer, spänannde att se vem han är. Den filuren!



Fast, kniiiiiip älskade vän! Kniiiip.:-D

2009-08-13 @ 11:39:10
Postat av: Anonym

ja gud det är nära nu kan inte fatta det.. :-)

Och vännen gud vad roligt få följa er färd oxå, såååå mysigt o spännande!! Gick allt bra hos Bm?



Ja man undrar lite på hur han ser ut nu, hur han är, vem han är lik etc.. (fast ffa att allt ska vara bra..) Tror nog vi ska stava med Y ändå, fast blir som sugen på J igen när du skrivit sååå , åhhh vad svårt.. men har gått med på Y så är nog svårt övertala johan igen ha ha



just nu behöver jag då inte knipa ett dyft, han vill nog bo inne hos sin mamma länge till tror jag :-)



kram

2009-08-13 @ 12:34:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback