...

Härliga sommar ta aldrig slut är du snäll!! (fast snälla låt mig inte få mer svullna fötter nu heller ha ha)

Dagarna går i ett, inte hunnit vara på playan så mkt men njutit ändå. Kvällen i klubbviken var trevligt, skoj att se alla iaf, blev dock en tidig kväll. Igår hängde vi i kööölix kikade fotboll, gled sen ut till ett sååå mysigt hus där vi grillade hängde o hade allmänt trevligt. Dock var båda pojkarna rätt möra kunde man se så även då blev det en tidig kväll..
Åter i lule nu pga träning tididgt (skit planering!)  idag blire ev att cykla/gå till lulsundet. HMm beror på om jag orkar, hade jag haft min hoj hemma inga problem men liitie långt gå för mig faktiskt. Får så mkt SD o även att det trycker bra mkt neråt så det är inte så skönt men vi får se om vi ska förösöka oss på det ändå... ja vi får se.. chillar hemma ett tag först, äter lunch o sånt..

har iofs inte bara varit härligt,. Dottra min har visat finfina takter mot mamma sin när ohn varti själv med mig. Vet inte om detär nån slags trots, elller testa mamma  eller vad det är. Ja ja ingenting nu på nån dag iaf. Så hoppas hoppas det inte blir så när j är borta i veckan för det blir gode jobbigt då..Fast iofs ska jag ju vara både barn o karlfri i helgen,känns liite skumt . I vnaliga fall hadej ag ju själv boakt in nån rolig tripp ellerl liknanade då men nu vet jag inte, blir nog iaf bio nån kväll :-)

17 dar kvar till bf nu!

Kommentarer
Postat av: Erica

Och du är ännu längre ifrån mig!! Jag är kvar i Linköping någon vecka till...sen kommer vi vara ännu längre ifrån varandra :( Inte bra!



Jag saknar dig Jenny!!

Postat av: Anonym

buuhuuu :-(



för långt bort!

miss u 2

2009-08-10 @ 18:24:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback