back to life again..

Nu börjar livet åter te sig lite mera som vanligt... Eller hur man nu ska säga men nu har vi börjat vara lite mer i faten i af o man är lite piggare..iofs kaske för att lillen sov superbra i natt ( imotsats till natten innan). Kruxet är amningen som gör att man kanske inte riktigt än känner för att hänga på stan o amma så där, utan mera hemma hos nån el hemma (så man kan smita undan o grimarsera o kvida under amning)

Har varit hos morsan o farsan idag ätit god mat o massa tårta, sen kalas på leo's  o så hem lite besök..

Dagarna går i ett o på morgonen får man liksom plarnea lite mera igen:

Vaknar, kanske fixa frukost till tindra
AMMA
Byta blöja, klä på lilleman
tvätta av sig medan lillen liger nöjt på skötbädden, trivs med att ligga där o mysa
AMMA
Sminka sig
Äta frukost
kanske Amma igen
Klä på sig
Kläder till Tindra
Klä på lilleaman ytterkläder
AMMA
FÄRDIG ATT GÅ

Amningen är still not fun men det ger sig väl. Köpte amningsnapp iaf  för ena boobisen o det hjälpte bra, var dock lite snabb att testa utan så nu äre aj ajaj... Troy är inte särskitl nöjd med den i början gråter o flaxar, kommer ju inte lika fort i den, men men det blir nog bra iaf..Imorrn ska vi till sjukan o väga o ta provet o så hörseltest, Hoppas vikten börjat vända, borde vara på g upp iaf även om det säkert kanske är mindre än nä vi skrevs ut från bb Då vägde han 3175gr. (de får gå ner 10%)

Glömt berätta om lillhjärtat oxå. Än så länge går allt jättebra, hon är så snäll o duktig storasyster om än vi såklart har våra duster ibland.  Igår var nog mina hormoner på topp o även tröttheten som störst. Oj grinade några gånger åt att man kan känna isg lite otillräcklig, det är jobbigt i mammahjärtat inte kunna dela på sig. Man vill verkligen inte att gumman ska känna sig undanskuffad o i skymundan av sin lillebror men i början med amningen är det svårt att  hinna med så mkt man sitter liksom där man sitter. men det har ju gått riktigt bra o känns ok, men igår var det nog hormontopp, amningsajajajaj o trötthet som fick mamma jenny att gråta x antal gånger.. (skönt att natten blev super o skönt komm ut lite fakitskt!!)


Bästa amningsunderhållaren: Tindra läser bok för mig o Troy.
(jag så fin i johans morgonrock haha..)


Troy på g på biltur:







Kommentarer
Postat av: Cammi

Åh vad jag längtar till vi får träffa er! Det är med amning är ju faktiskt inte roligt i början. Be dem kolla hur du håller honom när du ammar när du ska in på BB i mon...jag hade hållt helt fel även om jag tyckte att det kändes jätteskönt och Ellen klagade inte men det var därför fick jag såriga bröstvårtor. Ajaj är ju bara förnamnet! Hoppas det blir bättre snart!

2009-08-23 @ 19:13:17
Postat av: Anonym

ja jag vet det nog beror på det.. vi kämpar på o får se imorrn..

ja hoppas det jag med..

hör av er nå när ni är i stan..

2009-08-23 @ 19:45:42
Postat av: Anonym

ja jag vet det nog beror på det.. vi kämpar på o får se imorrn..

ja hoppas det jag med..

hör av er nå när ni är i stan..

2009-08-23 @ 19:46:00
Postat av: Sanna

Han är ju så fin! Tindra lika så. Jösses så lik hon är mamma nu.... :-)



Ta hand om er och kram.

2009-08-23 @ 19:57:21
Postat av: Cicci

Hoppas amningen snart går lättare. Fina fina familjen och jag säger som Sanna, hon är lik dig Tindra. Mer och mer :)

Kul att surra lite igår och jag hoppashoppas att vi ses snart! Hälsa. Kram

2009-08-23 @ 21:08:58
Postat av: Susanne

åh dessa hormoner, jag har haft en hög idag... surat och varit ledsen för att jag surat... well.. ny dag imorgon med nya tag!

Kramis

2009-08-23 @ 22:32:12
Postat av: Anna

Vad roligt att få se lite mer bilder. Sötisar :-)Ni verkar ju redan ha hittat lite rutiner. Skönt! Minns så väl det där med att helt plötsligt inte kunna ägna all tid åt den äldre, precis som man är van. Rullade många tårar här också ska du veta!! Men det rätar ju upp sig fort.

Tänk också på vilket hormonras man gör sådär nära efter en förlossning. Från att ha varit HÖG på hormoner så är man ju inom loppet av några dagar på vanlig nivå. Att man inte blir mer påverkad än vad man blir är ju egentligen helt otroligt!!

Sköt om dig sötgumman. ..och om det känns ensamt sen nångång och J är borta så är ni så välkomna hit för lite mat och bus för Tindra! Ja, ni är självklart välkomna även om farsan inte är på resande fot :)

Stor kram!!!

2009-08-24 @ 09:28:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback