gamlingfasoner..

Mera gamling fasoner från 88åriga jenny:
Herregud man kan knappt vara inomhus utan att det känns som att man helst skulle vilja klä av sig naken för att inte vara så jävulusiskt varm.. men klart man besparar omgivningen den synen ha ha..

Hade precis världens kramp i ljumsken 2-3 ggr. Ringde till johan o surrade o sa till han om det, o frågade eftersom han oxå garanterat haft det. Han tyckte oxå det gjordde grymt ont , men sa typ nått vänta tills du får så i vaden. Jag kontrade snabbt med: men vänta du tills du får värkar :-) Ingen aning har dem minsann om den smärtan man upplever då, fast på nått sätt förstår dem det nog ändå lite. För så impad av mig o tjejer rent generellt har johan nog aldrig varit som  efter han var med på min förlossning.. Och fan vad grymma vi är alltså, fatta vilken kraft man besitter!


Kommentarer
Postat av: Cammi

Jag fick jämt sendrag i tårna samtidigt som jag fick kramp i vaderna nu när jag väntade Ellen..speciellt på nätterna, vet inte hur många gånger Stefan vaknade av att jag grinade och skrek för att det gjorde så jävla ont! :-)

2009-08-14 @ 22:33:46
Postat av: Anonym

ja fyttirackarns det är inte skönt.. bläää

2009-08-15 @ 09:28:58
Postat av: Elin Blom

Visst är vi duktiga som klarar av att föda barn. Och vi gör om det trots att det tar så j-la ont!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback