tropicarium blev det...

Ciao ciao...

idag har vi varit en sväng på tropciarium, kom på det bara så där hux flux. Visste det var öppet men ej öppettiderna.. så vi sa till gummz att hon skulle få se apor o krokodiler o sånt.. gissa om det blev en glaaaaad o uppspelt  =) hmm när väl öppettiderna kollades så visade sig ju att det bara vara öppet till 15 (kl var då 12.30) men vad sjutton det var bara lägga i högsata växeln o bege sig iväg, kan ju inte låta dottra bli besviken =)

Lite pics från dagen: tyvärr upptäckte jag efter ett tag att jag råkat ha nån konstig inställning på kameran o därav blev alla bilder så suddiga he he typikst mig...

image462
Först en liten bild på mig själv bara för att jag blev glatt överraskd när jag hoppade i min slappa jeans o skön jackan, var så länge sen jag haft dem på mig, är bra att få bråttom ibland för måste säga att jag trivs i liten slapp style mellan varven.. he he men men nog om detta ... nu till besöket på tropicarium..

image463
ser ni den uppspelta minen... =)

image465
Att gå igenom apstället var höjdpunkten.. de små aporna var så söta o flera tycktes gilla Js huuva , som mest fick han 3 stycken där i he he:
image466

Hugaligen var mkt jag tyckte var lite läskigt fanns ju sjukt stora ormar o en del såg ju vädans arga ut he he.. krokodilerna o ödlorna var fan rätt creepy med, tindra var uppspelt o tyckte det var skoj men jag kommer la drömma mardrömmar i natt he he
Sjukt feta alltså..
Skulle jag se en sån här ringla på min gård fyy fan...
Kolla in arga ögat..

image470
men här har ni en som typ stod o gullade med dem " o lilla vän saknar du mamma"

Ja ja that's it for now, nu dags för käk så jag inte sprängs på mitt träningspass...
see u puss puss puss

Kommentarer
Postat av: Lotta i huset brevid

Kul med tropikarium. Det är inte säkert att du hade ställ in kameran fel. I vissa ljus blir bilderna sådär. Det har med slutartided att göra tror jag. Kameran `tror` att det är för lust för blixt och så är slutaren öppen för länge så att minsta rörelse gör att bilden blir suddig. Det bästa tror jag är att ställa kameran på ´alltid blixt´ och inte ´blixt när det behövs´ när man är inomhus. När vi bodde i höghuset där nere vid er blev bilderna alltid sådär när jag plåtade i vardagsrummet dagtid. Det var innan jag började fota med systemkamera så jag hade en sån där vanlig liten digital pocketkamera. Så mitt tips är att se till att blixten är på.

Förrästen brallorna som du har på dej på bilden där uppe.. vart har du köpt dem? Såna vill jag ha ;-) Har letat efter ett par jeans i den där modellen jättelänge. För det är jeans va?

Postat av: Lotta i huset brevid

..och ursäkta skittaskig stavning... menar ´ställt in kameran´ och ´slutartid´ såklart..

2008-01-30 @ 17:26:09
URL: http://mittsakalladeliv.wordpress.com
Postat av: Lotta i huset brevid

..och för LJUST för blixt...

2008-01-30 @ 17:27:00
URL: http://mittsakalladeliv.wordpress.com
Postat av: Lotta i huset brevid

Förrästen... var han brännd när han kom hem?

2008-01-30 @ 17:29:14
URL: http://mittsakalladeliv.wordpress.com
Postat av: Lotta i huset brevid

Felstavning igen.. sorry..

2008-01-30 @ 17:30:09
URL: http://mittsakalladeliv.wordpress.com
Postat av: Anonym

jaha!! Ja du vet jag o tekniken.. vi komer inte alltid så bra överens he he.. ja men du din systemkamera, där kan vi snacka fina bilder!!!

Japp det är jeans.. sköna.. men tyvärr har jag köpt dem i götet på en affär som inte finns här o dessutom förra hösten .... jag skulle vilja ha ett par ljusa lite slappa levis eller nått sånt till sommsren, tycker det kan vara sjukt fint med ett linne till bara.. så vi får la se om det dyker upp ett par som ser ut som jag vill att dem ska se ut he he...

Du stavningen är inget jag direkt bryr mig om ,skriver ju själv som en kratta, blir lätt så när man har bråttom...he he

2008-01-30 @ 17:30:19
Postat av: Anonym

hmmm han hade ett litet rödrosa märke på knäet.. ingen fara han var alltså inte kol =)

2008-01-30 @ 17:31:16
Postat av: Lotta i huset brevid

Vilken tur.. :-)

2008-01-30 @ 20:51:47
URL: http://mittsakalladeliv.wordpress.com
Postat av: Cammi

Usch vågade inte ens titta på de små bilderna för jag antar att det är ormar på dem, blir knäsvag av att bara se dem på bild :-) De är såååå vidriga...min stora skräck att vi nån gång ska ha e på vår gård, vi har massor av myror så det borde inte finnas ormar...

2008-01-31 @ 00:25:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback