Blir väl att göra som många många andra idag..

Tror jag o gummz ska glida in till stan en sväng nu... som alla andra oxå lär gära... Kanske höra med J o hennes lille kille om de är sugna på en fika på stan eller så.. Ska nog iaf glida in på stadium, där jag har presentkort o kolla in om det finns nån snygg sporttop samt nytt linne, känns som att det skulle behövas...Kanske även glider in på Jc o kollar har ju presang kort där med...

Har även fått en liten ide som jag kanske skulle ville fixa i gummz rum... tänker alltid så på morgonen när jag blir litre rastlös att mmm det kan jag fixa o dona med när hon somnat men när hon väl sover är det ju ganska soft  att inte göra så mkt.. annars kom jag på att vi har vit färg kvar o så skulle jag vilja köpa typ rosa, hallonröd o typ limegrön o göra lite olika breda ränder på den väggen som hennes säng står mot.. men fan jag är ju inte så bra på sånt så jag får väl skita i det he he... för att pyssla med det när hon är vaken o man är själv, nja det är liksom inget alternativ... Dessutom är ju hennes hissgardiin apful o trasig, hade velat ha en i nån barnfärg men liksom ingen ide just nu kanske... kanske ska fundera lite på andra saker istället..

Kikade på let's dance igår, måste säga att jag innan programmet kanske haft lite förutfattade meningar om en viss linda, men fan jag diggar hon, jag tycker hon är störtskön alltså, så charmig, lite mumin =) Jag har ju sen innan programmet även haft en förkärlek för tilde, hon verkar lite som jag så där omkomplicerad o gillar livet o framförallt att skratta  njuta..., tyvärr fick hon ju en aptrist danspartner, var lite synd..
Åter in på det här med att ta för sig av livet, ja jag är nog verkligen sån som lätt kastar mig in i nya saker , o som vill trivas i min vardag , som älskar att känna saker, glädje, skratt  mm mm... men att man är just så innebär ju även att man är lite känslomänniska åt andra hållet oxå, just för att man så lätt ger av sig själv o kastar sig ut på nya vägar så kan man ibland upptäcka att man faller onödigt hårt o visst det finns dem gångerna då jag tänker, nej nu får det vara nog nu ska jag oxå bli en sån där feg o oöppnande människa som inte tar några risker o inte vågar chansa.. men lika fort inser jag att det är stört omöjligt, det skulle jag aldrig klara o aldrig vilja. Nej hellre ger jag av mig sjäv tar för mig o njuter o kanske faller lite hårdare ibland. Men vad fan då har jag ju oxå fått uppleva så många bra o härliga känslor längs vägen att det liksom är värt det... Så visst jag är nog en känslomänniska ut i fingerspetsarna, mest en glad o lycklig men som sagt det finns dem stunderna då det känns precis tvärtom oxå... Det finns säkert dem gångerna då man tom kanske känner sig sårad eller så, men som sagt hellre våga prova o uppleva det man kan än att bara stå vid sidan om eller ta ett steg tillbaka o låta chansen glida förbi o livet rinna iväg..nej ni hellre känna mycket än att inte tillåta sig känna något!!

I övrigt stör jag mig lite på en sak, blir lite irriterad o aningens less, åhh frustrerad oxå för jag vill ju, fan oxå!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback