Söndag..

Tjolahopp!! Söndag eftermiddag o här sitter man o käkar lite hemlagad pizza mums, har varit duktig o städat hela lägenheten oxå, ja iaf nästan.... inte alls trött eller bakis, hmm kanske lite då, men inte nämnvärt
Gubbz har fått domen tre veckor sa läkaren men han ska nog åka till nån knäspecialist i sthlm  till veckan o då brukar skadetiden förmminskas med några dagar..

Går kvällen var som vanligt mysig o trvelig o skoj på alla sätt o vis, vi surrade massa strunt bland annat om kroppen, familjer, stora problem o funderingar o så klart halkade vi in lite på ämnet 6 oxå =) Ute var det minsann skoj att skaka lite rumpa o fåna sig på dansgolvet..

Ja sen var det ju en sak som jag inte riktigt förstod, eller jo jag förstod helt klart men jag tyckte väl att det kunde ha sagt på ett lite trevligare sätt, o visst sen blev det ju bra men sen råkade lilla jag bubbla för mkt igen. Jag förstår bara verkligen inte för vad jag än säger så verkar det bli fel.. jag vet ju läget o har sagt att det är lugnt o ok.. men jag får tydligen inte säga det högt för då är det oxå fel, o att tro at jag inte funderar på den andra saken trots att det är som det är, är ju bara rent ut sagt korkat, fan klart jag gör hur mkt som helst. det kanske inte alltid märks o syns men intui kan jag lova att det känns! Ja ja jag hoppas bara att det löser sig, fan det vill jag verkligen!!! Ha ha ja nu bubblar jag som vanligt massa goja så nu ska jag sluta svammla o tjafsa om det där.. för hur var det jag själv skrev att man ska föröska vara lycklig o leva i nuet så va fan dags dra på sig smilet igen o visa skrattgroparna åt världen, men fan vad jag vill att det ska lösa sig! =)

Nu är det dags brumma iväg o på lite ärenden  o kika lite grejjer men men see u!!!
Puss på er alla även Johan såklart =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback