brrr kallt kallt...

Okkidokk.... torsdagvkäll få se här, inte hänt så mkt spännande.. inte som jag hade velat iaf ;-) ha ha..

Har varit en sväng på ikano, kikade in fin jeansen som jag hittat igen.. ohh myy vad det kliar i fingrarna  men vad fan det är bara inse att just denna månad icke är en jeans månad för lilla mig.. nåja jag hmm det ska nog gå bra ändå..Sen blev det lite hockey var rätt nice, var ju ett tag sen jag var ner o kikade nu, så visst det var trevligt surra lite strunt med lite donnor... Matchen blev oavgjord o tyvärr gjorde gubbz lite illa sig i revbenen, hoppas det INTE är värre imorrn, risken e ju ganska stor.. men det verkar helt ok nu , så man får la hålla tummarna att han e hel.. 

Blev åtrerigen aningens konfunderad över en persons beteende, förstår inte riktigt vad denne vill ha sagt med sina konstiga tjurigheter.. hmm vad fan jag vill ju! ha ha...nåja man kan inte förstå alla men denna skulle jag bra gärna verkligen vilja förstå, skulle vara så mkt roligare då, hmmm hoppas det löser sig =)

Måste anmäla mig till tentan nu bums, ananrs e det för sent, att man alltid glömmer o kommer på det i sista stund typiskt mig, ingen bok harj ag ens än o tentan är den 14e tror jag.. eller var det 18e.. ja vad fan jag har ingen koll... Känner verkligne inte att jag skulle vilja köpa dem där tråkböckerna, men kanske kanske man måste hugaligen, jag ryser på kroppen...

Vet ni en sak till, det är mysigt med snö på backen, men vad fan måste det vara så förbaskat kallt bara för det, hugaligen tycker inte om det!.. Hutter hutter, funderar på att hoppa ner i ett bad nu, fast nja jag kilar nog hellre ner i sängen...  Men nu har jag kommit på en sak jag gärna skulle göra med johan i helgen, basta fan det vore mys ;-)

men men nog med bullshit från mig för ikväll

Kommentarer
Postat av: Marran

Hej snyggingen!
Det är så roligt att läsa din blogg, främst för att vi inte pratar med varandra så ofta, borde vara oftare! Men, men båda har ju fullt upp! Men vi får ta och ringa oftare! Jag får ju liksom ta del av ditt liv...:) Hoppas allt är bra och har en skööön helg...:)
Kram Marran

2008-01-04 @ 08:14:50
Postat av: Anonym

Hej gummz!!!
Ja verkligen borde ringas ltie oftare så jag får veta vad som sker hos dig med hjärtat :-)
Men som du säger blir lätt att det går långt mellan gångernam an hör av varandra o vännen det e ju inte för att jag inte bryr mig, men det vet du redan! Vi e ju så vuxna nu så tiden bara springer iväg ha ha...
Hoppas du oxå har det bra o får en lovely weekend..
Puss på're

2008-01-04 @ 12:04:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback