Jag vann på knockout!!!

Gårdagens eftermiddag var riktigt nice, hängde lite i åbylund var ett bra tag sen nu o det var fan riktigt nice , dem är så sköna... Kikade lite hockey.. (fan blev final ,vad kul!!) åt middag o så fikade vi mumma , perfekt liksom. Det skojjigaste var ändå spela lite wii... hmm känns som att vi kan åka dit fler gånger o ha lite battels ha ha.. fan vad sämst man var först (ja eg ännu oxå men det låtsas vi glömma nu för ett tag...) men hosthost... jag jenny zzzooo zzzzooo zoooo j kiiiiiiii vann på knockout mot herr franz himself, fan det ska ni veta det kändes gött på flera sätt ha ha ha... Nej men alltid lite extra skoj vinna mot Johan ha ha... Tyvärr så var jag tvungen kila efter ett tag men det var mys det med fast inte så länge sen bar det av hemåt o kika lite  läskig film, kan ibland vara såååååå skönt ni vet bli så där riktigt jäkla rädd så det känns som att hjärtat ska hoppa ut ur kroppen... ha ha...

Tyvärr har jag sovit asdåligt i natt, att jag aldrig aldrig lär mig att jag f-n inte kan dricka kaffe så där "sent" på kvällen, jag kan fan inte sova då.. men vad sjutton man måste ju offra sig lite till fikat liksom =)

Idag får vi se om det kanske blir lite middag på stan  med a o sen kanske bowling med lite girls, ja får se om jag orkar..
Har gjort mitt bästa för att somna om men fasikens det går ju bara inte o nu är det ju liksom dag, dags att kliva upp, vill eg  in till body shop o köpa lite hudlotion men  det är sååååå förbaskat jäkla kallt ute idag att jag inte vet om jag orkar, det är typ bara -2,5 men blåser som det vore  bra mkt kallare...

Men vet ni nu längtar jag massor tills imorgon kväll då lillgumman kommer hem oj oj vad jag sakant mitt hjärttroll, lillvännen vad vi ska mysa när du kommer!

Kram på er där ute


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback