de små tar efter så bäst vårda sitt språk =)

Den dag har förflutit precis lika fint som mina andra pluggar dar.. lika med nada gjort... =)
eller nada o nada men i pluggväg iaf, istället har jag haft väldigt långt telesamtal o drömt mig bort i lägenhetsdjungeln.. Lekt med playdoo med gummz, sjungit lite i hennes mikrofon, ha ha... Inte tänkt så mkt på statistik alltså.. Har alltså typ knappt klätt mig idag men det känns ju skönt att veta att jag inte är ensam som har en sån dag idag :-)
Dock känner jag mig inte motiverad för träning i dag heller men bakse mig man borde verkligen komma igång nu.. ja vi får se kanske ikväll, annars så bakse mig imorrn ha ha...
Finns en sak jag mer än gärna gör inom kort, mmm vore fan allt nice!

Just ja har bestämt mig för att verkligen försöka vårda mitt språk, mitt talade spräk för än så länge kan ju gummz inte läsa iaf.. =) men oj oj man får passa sig vad man säger nu för man märker så väl hur hon tar efter uttryck som vi vuxna säger, detta på både gott o ont, jag kommer nog aldrig börja tala som nån akademiker men måste försöka bli bättre på mina svordomar men det har faktiskt gått ganska bra nu när man verkligen tänker på det...

Ähh vad sjutton nu måste jag kila o se om det blir nån middag här i huset..

see u , puss på er alla, extra stor till Johan




Kommentarer
Postat av: Fredrik

Hej, jo ens språ de borde man kanske tänka på. Ibland blir man mörkrädd när man hör grabbarna.....Så du går och tänker lgh? Men fixar Frasse som precis har gjort så fint....?? Ja ja hälsa Johan att han inte behöver fundera på mat till han å Tindra på Lör, det fixar vi!

// Fredrik

2008-01-09 @ 18:37:49
Postat av: Anonym

Ha ha ja du det är allt bra farligt ibland o man drar lite efter andan när man hör vad som kommer ur hennes lilla mun... skärpning hos family franz!
Ska kika lite idag vi får se.... synd om fixar frasse ha ha...

2008-01-10 @ 11:30:58
Postat av: Sanna

Haha, men darling du skall veta hur roligt personelen på dagis har åt dessa små kommentarer barnen fäller som är direkt hämtade hos päronen sina. :-D En flicka på 4 säger titt som tätt att hon minsann druckit vin, öl och baccardi! Haha, visst att de kan snappa upp öl och vin, men BACCARDI!! Ja kul är det hur som!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback