mys på stan

Så där ja precis hemkommen känner mig lagomt rund o go om magen efter Kyckling foccacia o så klart äve lite dessert i form av kladdkaka yummie.... =)
 Var nicigt träffa J o surra lite om ditten o datten, tindra hade iaf tid att sitta still ett litet tag  he he.. Var iaf som jag trodde massa massa folk, men jag kan tycka att det bara är mysigt om man nu förstås inte har massa ärenden då kan det var lite tråkigare stå i alla långa köer.. I dag var det helt sjukt, har nog inte varit med om det tidigare men kanske oxå var för att kl var kvart i 2 o det stängde kl 14, men det var kö utanför systemet o man fick vänta på tur att få gå in , linköpingsborna var helt enkelt törstiga idag he he... själv ville jag bara ha nån cider, så där til lite badmys o sånt, bara känna chillet

Vi hade sjukt tur med bussen den hade egentligen börjat åka men jag småspang lite o vinkade ( hade typ gett upp redan, för hur många bussar stannar då..) o rackaren var faktiskt snäll o stannade så det var väldans skönt.. Nu är vi hemma o gör inte så mkt speciellt, tindra målar o klipper o jag kikar runt lite här..

hmm vill massor.....

men men puss på er alla , bamsebamse stor till Johan

Kommentarer
Postat av: Sanna

Du får ge dig stumpi!!! Jag blir ju nyfikis! :-) KRAM på dig och lillgumman. Trevlig helg.
Kram från sjukstugan

Postat av: Anonym

he he.. inte så spännande som det låter kanske.. he he..
va är ni sjuka, ne men vad trist!! Krya på er!!!!
Kramizzzz

2008-01-26 @ 17:11:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback