Ovanlig vecka..

Denna veckan har nästan varit som att starta ett nytt liv för lilla mig =)
Har klivit upp tidigt varje dag för skolans skull, det ni vill jag lova händer inte varje dag annars... Har även tränat varje dag sen i söndags nu o det känns ruskigt bra!

I måndags klockan typ halv tolv hade jag en sån hiskeligt skön känsla, jag gick ute promenerade in mot stan o inte hade nån jäkla statistik gnagandes i bakhuvudet, lite skön värk i armar o nyduschad o fräsch, Det allra bästa var dock solens stålar som tom värmde lite  när jag stod o väntade på bussen hem, shit pommfrites vad härligt, oh my god vad jag längtar till våren!!

Tyvärr har vädret var ganska ruggit o kallt efter det men vad f-n lite för smak fick man iaf =)

Får la se hur det gick på tentan man ska ha tur om man klarar den, men men den som lever får se..
Har iaf försökt knåpa ihop vårt grupparbete i veckan, först hela gruppen o idag satt jag o Anna vi höll på att få krupp till en början när vi inte kunde öppna det där jäkla statistik programmet, men efter många om o men löste sig det hela o vi har jobbat på riktgt flititg, iaf gjort vårt bästa, som fan är bra =)


Såg på ett bra sjukt program på mtv för nån dag sen, scarred el nått sånt hette det.. Handlade om när folk gör illa sig o filmat detta, fyyyyyy faaannn säger jag bara man fick riktgt ont bara av att titta på en del, fast en del msåte man ju nästan säga får skylla sig själv, finns verkligen en del inte brighta folk i världen, alltså hur korkad kan är man om man hoppar bungy jump från typ en bro o så har en för lång lina så man smachar rätt ner i stenarna??! (hmmm man borde väl liksom ha rätt bra koll på sin utrustning innan man gör en sån sak...)

I veckan har det ju även varit idrottsglaan jag har som vanligt suttit o smågråtit när en del fått ta emot sitt pris ha ha.. Dessutom måste man ju säga att Zlatan bara är för het!! Vilket smile alltså,=)

Gummz fick sin lägga, stort stort grattis vännen vad kul!!!!

Måste snart skynda mig o kika vad det är för pass på gymmet idag , man vet ju aldrig när nätet kekar ihop igen...
Känner mig i övrigt rätt glad o som vanligt fan så myssugen ha ha.....

Men men so long på er, see u
pussar i massor o ett stort lass till johan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback