Skönt lördagshäng

Snart snart bär det av o hämta lillhjärtat, mys! johan hade som vanligt nått himla sponsorskit men han får allt fixa det o följa med o hämta, det är ok att köra en väg men jag orkar inte köra både fram o tillbaka på en gång själv blir ju ändå 50mil typ.. nej fy då somnar jag bakom ratten o så är det bye bye med oss vår ju allt lite trist...

Ja vad ska man säga mer, ångrar som vanligt lite att jag bubblat på för mkt igen, men f-n inte lätt var jag alla gånger.. =) ja ja strunt samma jag hoppas allt är som vanligt iaf, har även kommit fram till att jag måste fixa en annan sak snart, känns så..hmm ja ja jag hoppas verkligen att det inte är nått strul, för då skulle  jag nog bli ledsen..men nu ska jag iaf föröska sluta bubbla massa "svammel"  inte ett lätt misson när man heter jenny, men i will try...

Hugaligen, imorrn är det måndag kan verkligen inte säga att jag ser framemot det, får nästan lite panik i kroppen bara av tänka på att måsta börja plugga igen, fy fan alltså... dessutom tenta snart igen, nej jag vill INTE, nu kommer dessa jobbsökartankar igen, fast inte BARA därför faktikt, av andra skäl oxå! Har sökt lite jobb, känns lite småsurigt att det ska va så jäkla svårt att kunna jobba som ssk med gubbz tider, fan jag vill ju det, hmm ja ja vi får la se hur det blir med det, annars hoppas jag hitta nått annat skoj o motiverande jobb som ger lite cash..

Igår var anna gumman här o hängde, precis vad jag behövde igår =) ha ha..Nej det var lungt o skönt trevligt massa surr som vanligt..Käkade,Kikade på jvm-finalen fan vad duktiga dem är men f-n så surt att de inte fick vinna nåja silver är ju fan skitbra det med....Kollade förbi huset där brorsan hennes hade fest, fan vad söta, tänk när man själv var 15-16bast, de var tider det... =)

En sak till som är surig med att det är söndag är det är fan så länge till nästa helg, hur ska jag klara mig ha ha..

Men men nu måste jag packa ihop lite urväxta kläder som tindriz har som jag ska skicka upp till morsan  o farsan.. Så so long my friends!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback