Nu börjar det bli svårt...

Ja gott folk nu börjar det här med föräldraskapet bli svårt:  =)     =)

Japp idag frågade nämligen gumman, vad klockan var, kan du visa mig vad klockan är, hjälp ska jag måsta börja tänka nu o förklara att klockan är si när den lilla visaren står på så o den stora på så.. .hmm kan jag ens det he he..
Snart börjar väl damen funderar över höger o vänster oxå o fan då är det ju nästan kört, för ja jag är 27 år men kan f-n knappt höger o vänster än =) =)  (ingen bra vare sig kartläsare eller om nån sitter brevid mig i bilen o ska säga typ sväng vänster.. då blir det liiiite panik o jag ropar vad menar du ska jag svänga åt ditt håll eller mitt så om dem vill ha sitt liv i behåll kan dem inte meddela riktiningen för sent så jag hinner komma på åt vilken håll vi egentligen ska... he he he) Ja ja jag kan såklart höger o vänster om jag tänker efter litegrann he he..

Kommentarer
Postat av: josiee

heheh ja det är sådana saker som man inte tänker på;)

Postat av: Lotta i huset brevid

Lugn, lugn... Jag är också usel på höger och vänster. Anton och Wilmer är bättre än jag på det och någonstans måste de ju ha lärt sig det. Jag blir mer orolig för dig om du inte kan klockan gumman ;-) Haha.. nae´rå.. det finns ju digitala sådana nu mer så man behöver ju inte kunna den nästan. Så det är nog bara att ta det lugnt. Det finns ju skolor dessutom ;-)

2008-01-30 @ 11:08:13
URL: http://mittsakalladeliv.wordpress.com
Postat av: spookface

hehe... om du vill göra det extra svårt när du är ute o kör bil så ska jag sitta bredvid.. då säger jag "sväng höger" när jag samtidigt pekar åt vänster... brukar göra det när jag åker med morsan o hon blir vansinng... hahahaha skitirriterande för den som kör för det lurar hjärnan lite grann för då kopplar du in både syn (ser handen som pekar) och hörseln... hjärnan blir kortsluten...

2008-01-30 @ 11:38:41
URL: http://spookface.bloggagratis.se/
Postat av: Anonym

josiee: nej du man kommer på det helt plötsigt o tänker shit =)

Lotta:he he jag kan faktiskt klockan, fast är dålig på att förstå mig på hur fort den går ibland=) o dessutom är jag usel på att förkalra sånt dära när det hela tiden kommer följdfrågor, varför då, varför är det så... men bara för att det är sååå!! he he nej då får lägga till min pedagogiska sida då=)

Spook: Ja fan om du inte är rädd om ditt liv så.. för då skulle vi nog braka in i närmsta husvägg.. he he.. nej men jag hade nog ropat åt dig
men faaaaannn säg nu åt vilket håll, nu nu nu, JAHA försent he he... har liksom hänt ett antal gånger att det råkat bli lite fel, men inte mitt fel att folket som åker i bilen inte kan vara tydliga he he... =)

2008-01-30 @ 16:04:59
Postat av: Lotta i huset brevid

Ja.. det där med ´varför..?´. Ja minns att jag tänkte att jag aldrig skulle bli en sån där trist typ som inte svarade men till sist blir man lite trött när de aldrig slutar. ´Därför´ är ett trist men nödvändigt svar ibland. Godtages inte alltid dock..

2008-01-30 @ 16:24:56
URL: http://mittsakalladeliv.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback