det är mkt nu...

Bloggen blir gode försummad just nu..

men det är för att man inte hinner någonting, dagarna har för få timmar ,fast iofs hade det varit fler timmar så hade jag nog gått in i väggen. Jag är ju som inte så bra på det här med att stressa av och ta det lugnt.. Kommer inte ihåg sist jag slg ett öga mot teven ens (eller jo det var nog faktiskt lite i lördags på schalgern..) Fix fix fix, men än så länge är det mest riv o släng o packa i och packa upp, städa, kasta skit etc.. Alltså ännu så länge tråkgöra. Det roliga hittills har väl varit att packa upp i vår fina klädkammare,(typ walk in closet.. ha ha) får plats med massor, trots att ytan kanske inte är så där jättestor, bra organisering. Det glädjer mig. Dock blir jag ju sur över att få fylla upp det med skit...Vill ha nya kläder!! (men hinna på stan o strosa pyttsan...ha ha..)

Denna vecka är liksom "lugn" vad gäller bröllopsfix, men då är det ju kaos vad gäller hus och lägenhet ..
Nästa vecka blir nog inte mindre hektisk den. Då ska håret fixas på onsdag, klänningen sys upp i piteå på torsdag.. Hmm sön, mån el tisdag skulle jag vilja göra ett besök på ikea.. Sen vore det nog bra ha en pysselkväll nån av de kvällarna.. Bolaget ska få tömma hyllorna en aning.. Solariet ska få slita lite på sina rör.. Och mot slutet av veckan hoppas jag kunna fixa iordning en del av huset, gärna stor del av huset... Just fan gräsklippare måste köpas o gräset måste få sig en omgång..

Veckan efter är det möte med prällen, naglar o fransfix.. konsultationssminkning.. just ja skor tilll herrarna i familjen måste införskaffas... mm mm... Och såklart är det ju allt det vanlga oxå, barn som ska matas, bytas blöjor, aktiveras o underhållas, sövas  och sövas om ¨på nätterna, tas om hand på mornarna... tror troysan håller på att få sin förrsta tand nu oxå.. Bra timing av vår lille dynamit harry! Stackarn har haft feber o inte så sugen på att äta, inte får man känna han imunnen, den kniper han igen o blir arg som f-n när ,man vill känna..

Så nja det känns som det är mkt nu :-) och inombords är det då ännu mer funderingar kring andra saker..Som oxå tar lite tid o kraft..
MEN jag har sagt det efter den 19e då börjar min semster. Fy fan vad jag ska njuta!! Då har ju äntligen vickan fått sin Daniel och jag kan sluta stressa runt ;-)

Det är en rolig tid :-) Men samtidigt lite på bristningsgränsen för vad min hjänkapacitet klarar av. Speciellt när jag nu förälskat mig i en man som ibland lever i en annan värld .. Det känns ibland som att han oxå är en gäst på vår stora dag.. det har liksom itne gått upp för han ännu, så här 16 dagar innan stora dagen, hur mkt det är att göra.. Nåja det går väl upp ett ljus snart iaf :-)

Har alltså inte tid sitta här.. för nu måste jag stressa vidare.. för mitti  allt det här ska bilen kanske säljas.. Och JAG var tydligen tvungen åka till hsuet o leta rätt på ägarbytespapprena (medan j tränar..), NEJ älskling jag har inte heller någonting att göra... Älskar älskar dig, men ibland ger du mig spunk! :-)

ja ja sen ska det rusas vidare hämta ut lite papper o kika ev på tapeter, det var ju bra på ett sätt jag måste förbi huset, jag msåte ändå höra en sak med målaren...

Oj oj oj... Sorry allt gagg från min sida.. Som sagt lite för mkt i bollen för att kunna skriva nått vettigt!

Och så vill jag avluta med ,ni behöver inte oroa er, jag är van leva med detta kaos.. Och som sagt bara 16 dar kvar tills jag får semester... Så jag håller ut :-)


Kommentarer
Postat av: Anna

Hihi, jaaa, jag säger då det. Blir alldeles matt bara av att läsa :) Men som sagt, snart får du andas ut!! Hon som var toastmaster vid min kusins bröllop sa samma sak, hon skulle också börja om att leva efter bröllopet var över. Mycket att stå i!! Dock har ni även ett nytt hus, allt fix och två små sockergryn som kräver sitt! Hej å hå, kämpa på :)

Vet hur trist det är att rensa och städa, håller på med samma här... Alla skåp på hela nedervåningen samt källaren ska gås igenom innan vi börjar bryta upp allt golv, typ överallt.... Men det blir roligt när det blir klart, då ska ni få en middagsinbjudan till storskogen ;)

Hoppas vi kan ses till veckan!

Kram på er, allihop

2010-06-03 @ 13:45:03
Postat av: Anonym

A: du är en superbrutta, du reder ut allt jox o ni kommer få ett ännu finare gem sen, oj oj den ser jag/vi framemot :-)



mmm men det är snart time så det är lugnt kul :-)

kram

2010-06-08 @ 12:12:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback