Vad är klockan??

VAd är klockan??

15,20



Oki surfar runt ett tag till, surrar en del, äter lite frukt. sen så: Vad är klockan??


15,20




hmmmm hmmm ingen reaktion förräns på ett tag, kan det verkligen stämma,bara 15.20 ÄNNU??



Vem vet kanske klockan ännu är 15.20 i sjiulis o det snart är dags för middag :-)

(internt, men för oss som var med var det riktigt roligt.... )

Kommentarer
Postat av: 15.20 herself ;-)

Hahahahaha! Alltid kul man kan glädja någon :-D

Men det är ju det jag säger, förvirringen är total... hur ska detta sluta när det är såhär redan vid 28 års ålder??...

Vart det förresten nån förkylning för J?

Här verkar det då redan börja gå över för Agnes. Fortfarande lite hosta, men ingen feber iaf. Hoppas verkligen att hon inte hann smitta ner er!

Nä, bäst fortsätta med middagen, Emelia rullar köttbullar för brinnande livet. Barnarbete du vet :-)

Vi hörs!

Kram!!

Postat av: Cammi

Stefan är ledig from torsdag och går på igen måndag och då jobbar han natt. Börjar ha rutin på kalas så det är inte så mycket att göra :-) Nått måste vi ju hitta på! Vi ser ju vad det är för väder på fredag, om det är sånt här väder kan vi ju kanske leka av oss på Leos?



Vill ni bli av med lite kläder så vet ni var ni kan dumpa dem, slipper jag tvätta så ofta och få ett ännu större berg ;-) Har inte hittat Thildes alla gamla kläder, känns som att jag har slängt fel kartonger för det är inte många plagg som varit i någorlunda skick :-) Alla jeans och klänningar är borta fast de kanske finns i nån av våra 50 banankartonger med saker vi inte plockat upp sen vi flyttat men jag ids inte leta, lättare och roligare att köpa nytt :-) Förstår inte vad vi har i alla dessa kartonger för det är ju inget vi saknar så egentligen skulle man kunna slänga allt, det enda jag saknar är min matberedare :-)



2009-03-30 @ 20:54:39
Postat av: Anonym

A: he he he... lilla virrhöna där :-) Nej då han är frisk o kry, blir sällan sjuk den kraken..

Hoppas lillgumman snart blir friskisen, skönt det är på bättringsvägen!!

he he bara sätt dem i jobb :-) hon får ju iaf lön för jobbet sen i form av nygjorda goda köttbullar, mums, kan oxå komma o slava hos dig varje dag he he



C: ja vi msåte styra upp nått, får kika väder o sånt!

Nej vad synd!! Morsan har dumpat av dem redan, tänkte faktiskt på lilla Ellen FLERA ggr, men så tänkte jag NEJ hon kanske bara blir less om ajg drar dit våra "gamla" kläder när hon själv har ett berg efter thilde... Men ett par små adidaspjucks ska lillan få av mig iaf :-)



ja du deessa bananlådor, jag vill bara kräkas av tanken p ådem!! Måste tyvärr upp o rensa på vindne bland våra skitsaker nån dag, blääääää!

men vi hörs av kram kram

(just ja kul att dopet är bokat, myspys!!! (vet ju inte hur stort ni tänkt ha det, men vi är tyvärr inte hemma den helgen,. är då vi är i linkan o tömmer läggan..)

2009-03-30 @ 21:44:27
Postat av: cammi

Haha, det går ändå ingen nöd på Ellen :-) Blev ju glad över en flicka till just för att det finns så fina kläder till dem, mycket finare än när våra tjejer var småa!



Vi har väl inte tänkt ha ett lika stort dop denna gång eftersom vi inte umgås med lika många längre, men ni var ju självklara gäster..tror dock inte att Ellen gråter för att ni inte kan komma ;-) jobbigt att tömma läggan, då får ni ännu fler banankartonger ;-)

2009-03-30 @ 22:12:36
Postat av: Anonym

ja gud ja, perfekt! Nu när man gott igenom allt ser man ju hur mkt man haft. Även om man som sagt nog skulle vilja köpa mkt mkt nytt ändå, för det finns såååååå mkt fint idag. O jag håller helt klart med, spec nu på vår o sommar, Tjejkläderna är såååå mkt roligare.. Till lillen får man verklgien söka känns det som.. men man vänjer sig väl.. :-)



Nej då det tror inte jag heller, hade varit kul kunna vara med men så är det ju ibland.. Ja fy prata inte om dem... Det jag fasar för är att jag dessutom ska måsta göra hela skiten själv, för då lovar jag då dör jag!!! (men nej jag tror nte det blir så)

2009-03-31 @ 14:01:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback