...

Måste säga vi haft tur med vädret sen vi kom hem.. Soligt o fint iaf på förmiddagarna. Dock har vi la inte hunnit utnyttja det så bra.. Men men dem dagarna komemr oxå :-)

Gumman blev så nöjd över sina små presenter o vi har sår i öronen av mamma mia skivan o typ  walkie talkie telefonen som ringer hela tiden ,men vad gör man inte för sin skatt ha ha..

Igår var det faktiskt jättemysigt att vara demopat. Var rätt häftigt att ha ca 50 perssoner som i omgångar kom in o fick höra om ultraljudet o se på vårt underverk. Då o då kom små skratt o åhhhanden från dem, när tex bebisen kliar sig bakom öronen el sprattlar på. Den första handledaren började tom gråta. Så ja det var mysigt.. Kanske inte som det brukar, ul brukar ju liksom vara en rätt typ lugn o intim stund, men kanske intes amma känsla men ändå liksom , ja känslan av att ja typ se ett mirakel faktikst.. De allra flesta var ju så unga o hade inga egna barn så det var häftigt få visa dem "vår bebis"
Nu vet vi nog med största sannolikhet vad det är:
Jag bad ju nämligen innan om att kika gärna lite extra ,typ i förbifarten om du kan se vad det är..Nyfikna som vi är :-)
Så till en grupp zoomade han in bidlfen o frös, frågade: Ser ni vad det här är:
En kille skrockade till o Höhöhö inte så svårt så. Då mätte doktorn upp o skrttade tillbaka o sa att ja eg är det nog det för den är bara 7mm stor. Alltså mest troligen pungen :-)
En annan gång frös han bilden på hela paketet o sa här har vi nog en snopp... :-)
Han kallade bebisen hela tiden han,(fast sa ofta att han bruakr göra det..)  så ja det bor nog en liten kille i magen :-)  (han sa iaf efteråt att ja kan nog vara ganska övertygad på en pojke..) Fast det är klart helt säker kan man ALDRIG vara (o det spelar ju ingen roll)
Fast pappan i familjen är rätt glad :-)

Jag tror tom vi kommit på namn, även o mdet först kändes skita svårt, men nu har vi nog hittat det vi vill.. Blir klockrent tror jag!! Tom med andra namnen vet vi. Dem var inte svåra. I  andra namn ska nog krabaten få heta : Carl Albin Fransson
Carl efter både pappa o min pappa o farfar. Oh Albin efter Johans morfar.

Vanliga namnet håller jag nog på ett tag... :-)

Kommentarer
Postat av: Erica

Iiiiihh!!! En liten lillebror!!! :) GRATTIS!!! Nu är pappa Johan väldigt glad förstår jag! Mamma Jenny och storasyster Tindra med såklart!! :) Så himla kul!! Är så glad för er skull! PussKram

Postat av: Cammi

Oj vad snabba ni varit på att hitta ett namn, ni hade ju så många fina att välja mellan :-)



Förresten så sa hon som gjorde ultraljudet på oss att de oftast säger "han" när man är på ultraljud och förlossning för att de ska veta om man pratar om mamman eller barnet...så nu vet du det när du en dag är barnmorska :-)



Ska bli så roligt när eran lilla grabb bestämmer sig för att titta ut! Hoppas han smittar ner Stefan för mig lär han smitta med bebissjuka på en gång för då är ju Ellen inte så mycket till bebis nå mer :-)

2009-03-21 @ 11:52:18
Postat av: Anonym

E: takcar :-) ja vi är mest glada att nån bor där inne :-) men ska bli jättekul!! puss puss



C: he he fast kanske velar lite, vi får se. hinner säkert ändra oss flera gånger till..



Nja fast vår dr sa att han alltid brukar säga han jsut för att det föds 52%killar, alltså fler, bättre att chansa så. Vilket den andra läakren beärttade för oss innan att han även brukade göra :-)



ja det är ju hemskt smittsamt det där, vi blev ju väldans suna att få en liten knodd bara av att se bla dig på tjocken...

2009-03-21 @ 16:14:27
Postat av: Susanne

Så spännande att få se pysen på UL igen! :)Kram

2009-03-21 @ 19:56:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback