trevlig dag!

Idag fick family franz ett kärt återseende. Träffade vår likartade familjsom vi ofta hittar på bus med. Där våra döttrar är bra på att hamna i blickfånget. De är väldans framåt o glada, busiga skulle man kunna kalla det. Framför allt rätt lika i sättet... Roligt att se att dem har så kul ihop.. (även om en annan får fullt sjå ibland..) Så tack för en jättemysig dag!! Gör vi gärna snart om!!

Skönt johans tripp var bara tom 27e sen kommer  han hem igen (ja iaf för ett tag, kanske slut för denna sässe el så iväg igen på ett par dar, jag hoppas ju han får åka igen ...)

Igår kalasade vi för tindra i köölix, hon fick så fina presenter o gott fika var det med :-) Oj oj oj om jag klagat på min kosthållning i chweiz så är det eg ingenting mot min kosthållning nu, men vad sjutton första veckan måste man ju liksom ta igen allt man missat, sen får det bli skärpning ..

Men men för trött nu för att bubböa vidare.. får bubbla mer imorrn...

Kommentarer
Postat av: Cammi

Tack själv :-) Stefan har hakat upp sig på hur mycket godis och gosaker Tindras farmor äter varje dag, han har nog insett att han inte är värst även om jag faktiskt trott det :-) De är härliga dina svärisar!

2009-03-19 @ 22:43:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback