piggelin av finvädret..

Japp klart vi var tvungna gå ut i solen o njuta idag. Vi gick till ett av ställen som jag verkligen tycker om under vår/vintern hemma. Nämligen ut på isen mellan norra o södra hamn.. Grymt mysigt att bara promma o gå..

Kameran följde med o jag hade tänkt visa er varför jag tycker vår hemstad är så grym denna tid, tyvärr ville kameran inte vara med batteriet var urladdat. Nåja nån bild blev det men inte som tänkt he he.. (man fick liksom slå på den fort o ta en bild o så dog den.. tillslut vägrade den helt.)


Vi hade iaf en mysig prommis som avslutades med varm choklad o smörgås







Avslutningsvis en sista bild från alplandet, som legat kvar i kameran. Från min o Tindras egna dag ute i solen (när pappzen svirade med boyzen)... Inte underligt det var lite svårt få henne att förstå att här måste man faktiskt klä på sig ordentligt för att inte frysa. Lite kontraster ju. Båda har sina charm dock på olika sätt :-) Fast mm hur mkt jag än njutar av vårvinterns sol så längtar jag nog snäppet mer till riktigt vår o sommar...


Kommentarer
Postat av: cammi

Luleå är grymt denna årstid, speciellt nu när det fryst på igen och inte är slask! Det har ju varit helt fantastikt vackert väder i pricip hela tiden sen i kom hem, mer sol år svenska folket :-)



Vi ska inte ha kalas nu på söndag, ingen av oss orkar och hela stefans släkt var ju hos oss förra helgen då stefan fyllde år så det känns skönt att ta en paus från tårtan en dag i alla fall :-) Men då kanske vi kan hitta på någon utomhus aktivitet på söndag? Typ grilla korv och dricka varm choklad och bara mysa om nu solen lyser förstås :-)

2009-03-26 @ 09:37:14
Postat av: Anonym

jaj ag vet helt lovely faktiskt!!



JA jag hade faktiskt tänkt föreslå det, om ni inte redan hade andra planer. Vore trevligt!! Så hopaps solen håller sig framme då oxå :-)

2009-03-26 @ 09:44:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback