22grader o mera glass...

O även muffins.. ja vad sjutton vi gav faktiskt lite till fåglarna oxå så lite cred sk jag iaf ha för det, som delade med mig av mina gosaker:-)

Har varit ute hela dan från lunch till nu. alltså otrolgit 22 grader här idag, lovely! Tindra hittade en kompis i lekparekn, kul. En tjej som pratade eng o inte italienska. De hade jättekul. Det var som att de förstod att båda dem pratade ett annat språk än de flesta andra.. Jag hade oxå trevligt , o hade en lång pratstund med mamman..

Hade tur, eg ville de att folk skulle stanna tills på tos -fre men då vi berättade om UL på ons fick vi åka på tis :-) Dock en lååååång resdag med 3flyg o en resa till milano på 1h.. Avfärden börjar redan ca 7.30 hemifrån oss o slutar på kallax kl 19.00.... Men oj vad kul...

hmm dock vet vi inte riktigt hjur länge vi blir hemma,(fast vi kommer ju tillbaka efter avstickaren..) Johan har nämligen bett mig kolla på resor från sthlm med, wihooooo kanske tar oss iväg till thailando ändå :-) Har ju tänkt åka 3 år i rad nu men aldrig gått, så nu msåte vi liksom!! Mannen har förövrigt suttit på piazzan (torget) hela dan o insupit *host host* vatten... Ja herregud vilken härlig dag de fick grabbarna för detta, kul för dem.. :-) Jag o t nöjde oss med munk, muffins o cafe cool från donken  vid vattnet... Rätt bra det med :-)

men men ska spana in lite resor nu , hoppas jag httar nån nicig!!

Kommentarer
Postat av: Cammi

Åh vad spännande med UL på onsdag! :-) Hoppas ni får reda på könet för jag antar att nu är lika nyfikna som vi var. Fast det var ni ju redan med Tindra ;-) Jag tycker faktiskt det var lite tråkigt när vi fick veta och hade nog hellre velat veta könet med första än med andra...nu visste jag ju vilken smärta som väntade och dessutom att det var en liten Ellen som skulle orsaka denna smärta. Alltså ingen överraskning alls, ja förrutom att hon hade väldigt bråttom ut då :-)

2009-03-13 @ 19:45:38
Postat av: Anonym

Ja det ska bli jättekul!!!!

Men jag tror jag kommer bli bakflyttad ett tag för va fan man ser bara lönnfet ut ännu...



Ja gud ja hon hade bråttom ut lilltösen, ska bli så skoj få höra om allt live sen, sakanr er massor!!!!



stora kramar

2009-03-13 @ 21:19:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback