barnvagnsdjungel...

Länge kvar, men roligt kolla :-)

Måste säga att jag tycker det är oändligt mkt svårare bestämma sig nu än med första barnet, man har liksom mera krav. Man vet mera vad man önskar o hur nöjd man varit med sin sista vagn (trots man gärna vill testa något nytt)

Man har flera olika saker man önskar men verkar vara svåra att få i ett paket.
Det jag önskar är en:

*lättstyrd vagn, (3-4fyrhjulig med svängbart framhjul, allt annat går liksom bort när man haft en UJ)
*gärna vändbar sits
*inte för bred helst
*helst inga rangliga hjul som gnisslar el går sönder..
*hmm gärna en hårdlift..

Har hittat en vagn som passar in p ådet mest, ja snyggheten är bra viktig oxå. Den jag fastnat för nu sist är :
Babytravel Milano (kurxet med den är att den inte har spearat liggdel, jag brukar tycka det är så fult med bara mjuklift men denna verkar helt ok med det.. Fast hmm vill nog helst ha hårdlift/ separat liggdel, gaah men denan var så fin, svårt svårt!!)



Hmm men men bara klura vidare.. Undrar om det funkar med nån lite flashigare finare mjuklift än babytravels? måste kika in mått o sånt...

(två andra högoddsare för närvarande är Teutonia Spirit S3 o Cosmo. Båda är fina o inte så breda, lätthanterliga hmm svårt svårt...)

I övrigt blev inte dagen som planerad, men hey det hör ju mera till vardagen än det andra.. oj oj oj en händelsrik förmiddag , kan man lugnt säga..Jag blev itne klippt i håret som tänkt, inte heller fick FK besök av mig. Men jag gick till banken o jag fick bokat inskrivningstid, så lite nytta fick jag gjort...


Kommentarer
Postat av: Anna S

Vi har teutonia spirit S3 och har varit nöjda. Beställde från Tyskland så det blev lite billigare (om man inte hittar på rea).Fast spirit s3 är smidig, tar det ändå ganska mycket plats i bilen. Det finns säkert många som är bra! Babytravels var snygg!

Nu måste man börja packa och städa;)

kram

2009-03-24 @ 09:37:05
Postat av: Cicci

Hihi, förstår du tycker det är roligt med vagnar. Jag och F brukar provköra ibland på affärer, hihi, trots att vi inte ens planerar att skaffa bebis nu. Men mycket mysigt!!

Jag saknar dig så mycket och jag hoppas verkligen att vi snart får träffas.

Hälsa så mkt. KRAM

2009-03-24 @ 12:06:12
Postat av: Anonym

A: vad kul är den jag fastnat mest för nu faktiskt! Känns liksom lätt o smidig men ändå rejäl på nått sätt 8ifall man nu måste köra i mkt snö..) Ja den var finast... (el babytravels har jag ju inte testat på riktigt än då bara barnenes hus finns kvar i stan...)



JA ok... tack för tipset o matt den tar lite plats.. har ju ignen aning än om vad vi ska ha för bil he he.. just nu har vi ingen...

Ja jag tänkte på det där med att beställa från tyskland ska nog göra så kanske...



skönt för er komam hem snart :-)

kram kram



C: JA du det är både och, rolgit men även lite svårt svårt.. vad ska man välja he he.. Jo då jag knner igen det där oxå, provkört en del själv oxå :-) Det blir ännu roligare med lasten i sen :-)

Ja gumman jag saknar dig oxå massa massa, får styra upp nått snart!!

kram kram

2009-03-24 @ 14:33:38
Postat av: Lotta lkpg

Ring mej idag! Du har svar inne hos mig också..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback