mys i södern..

Jeppz nu är man framme i södern.. som visst bara var landets mitt ha ha.. Men för mig som blitt ritktig norrlandsbrutta igen så är det ju för f-n  södern :-)

Allt gick bra, resan gick fint.. Troysan har dock fått lite ögoninf o såg inte så fin ut igår.. Men det är redan bättre! (Skönt! Peppar peppar)


Blev förvånad över vad mtk snö dem hade här nere.. Mysigt! Men jag kan inte låta bli att sakan sommaren, såg några  scener på teven igår från sommaren o ohhh my god vad jag längtar!
Har kommit på att i sommar kommer jag tillbe gudarna som f-n ett visst datum i sommar.. så snälla lilla skäggiga farbrorn i himlen låt det inte var dåligt väder jut den dan.. JAg ska skärpa mig med mitt svärande o hmm se till så att min dotter inte använder fult språk heller..

För jisses vad skämmigt igår när jag ringde typ pastorsexpeditionen o skulle höra en grej.. Så var ju båda kidzen hemma.. Tindra gick precis in i ett typ dörrhandtag med armen, ni vet ju hur himla ont det gör.. O vad flyger ur hennes lilla fina mun just då joo ett högt o ljudligt SATAN:.. Shit jag tror jag rodnande  med luren i handen o ursäktade mig ha ha.. typiskt..

Men men nu ska denna gamla tanten hoppa in i duschen så jag är färdig för en stadstur när frun i huset kommer tillbaka från frisören längst ner i huset..

 så see u all!




Kommentarer
Postat av: Susanne

härligt att ni har det bra! Pussa T från mig :)

2010-02-03 @ 10:35:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback