nervöst..

Ja jag börjar redan bli lite pirrig i magen när jag tänker på kvällen..

Så länge sen det var match nu.. o det känns som att idag efter ett upphåll kan det gå hur som helst. jag har ingen aning. Men vi ska vinna , hjälp..

Nervöst oxå eftersom det är första matchen för J sen skadan hoppas det håller.. Pirrigt mot linkan oxå..
o så är det ju jäkla tight kring strecket.. nervösa matcher så här på slutet...

nej nu ska jag tänka på annat..

riktiga mamma tankar som bubblar i huvudet, typ köpa ny bilbarnstol o en kofta till troy... De här större bilbarnastolarna är ju satans dyra, fast iofs vi ska ju sälja den vi har nu så då blir det ju ett mera vettigt pris.. hmmm hur ska jag lägga upp detta nu måste ju även hinna köpa lördagsgodis o minimorötter till tindra, majskrokar till troy.. tanken var ju att J skulle följa o lämna kidzen men nu vette fan om jag inte åker själv så jag får fixat dem här ärendena som jag måste göra idag.. Stolen är ju eg inget måste idag, men idagarna o det hade nån kampanj på barnens hus som sträckte sig till 28e feb så då är det väl lika bra... (odå kan jag lämna stoeln o basen hos päronen idag så kan de fota den o skicka bidlen till mig så kan jag lägga ut den..)

Tanken var ju även att jag skulle hinna sova när vi lämnat barnen. Att vi för en gångs skull (kommer inte ihåg sist vi gjorde det..nej knappt DET heller, skandal, troy nu får du börja sova bra igen!!! )  skulle vila tillsammans på eftermiddagen sova sova sova... fast iofs mina ärenden går fort, jag vet vad jag ska ha så det är bara "in/ut missions"  Men jag åker nog kanske själv med barnen.. iofs handla kanske jag hinner göra nu...ja vi får se.. nu ska min minsting ha lunch..

see u



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback