På hemmaplan..

Japp efter några dagar på vift är Troysan o jag hemma igen..

Trötta men varma o glada i själ o hjärta!
Troy fick tyvärr feber, men  verkar redan vara borta, hoppas hoppas för denna natt var inget annat än en bajsnatt..

Tindra slaggar hos mormor.. hon tjatade hela dagen.. o vi sa nej .. men när vi brummade förbi där för att lämna min värdefullaste klänning för närvarande så frågade hon mommo själv som sa att det gick bra.. o jag förvissade mig om att så var fallet.. Ja du det såg rätt glada ut i ögonen båda 2. det är roligt se Tindras glädje över att umgås med sina mor o farföräldrar mer kontinuerligt nu..Hur hon  glädjs o verkligen ser framemot stunder med dem..

På tal om att glädjas över lyckan av att par glada ögon.. så skulle jag bli ännu lyckligare om min son just nu denna kväll rätt snart kunde stänga sina otroligt fina stora blå ögon o säga natti natti.. (el hmm det var ju att ta i eftersom han inte kan säga nått än.. men på sitt sätt...)

Johan har lyckats med 2 typiska frallan saker idag: Det ena var hans inbokade tatueringstid som jag liksom planerat allt utifrån denna dag.. styrt upp o av planer för denna tid.. Tack o lov så åkte vi förbi innan för att se om han var frisk.. o tatueraren såg mkt förvånad ut o tyckte att han nog var ute o cyklade nu.. Mkt riktigt det var inte förrän på 2 fredagar som johan hade tid. Grattis älskling! det andra söta var när han stod o delade en grillade kyckling, började fundera lite o kläcker ur sig. Vart jagar man såna här, vart skjuter man dem..

Älskling bara för att din vän P jagar behöver inte allt vi äter vara såna djur som jagas... That's why i love u, du är helt enkelt freaking unique!!

Vad händer mera..
Ja jag svarade ju ja som ni såg :-) oväntat eller hur ?!
Så nu smids planer för fullt.. saker bokas, köps o beställs, frågor ställs, o saker kluras på.. otroligt många frågetecken än men det klarnar väl med tidens gång hoppas jag ha ha .. Ja ja det ska inte vara helt prickfritt fläckfritt, stelt o perfekt.. det är ju inte familyfranz style liksom.. Det ska mera vara galet, roligt fint o trevligt!

nu lite freeeeedagsmyyyyyys...


Kommentarer
Postat av: Cammi

Har du hittat din klänning redan? Kul! Du får hojta till om du behöver hjälp med något, jag är ledig alla dagar :-)



Johan och hans sköna kommentarer...han är då för söt!! :-) Vi måste verkligen ses snart! Nu till veckan har jag då inget inplanerat på dagarna så jag och Ellen ses gärna någon dag över en god lunch ;-)



kram på dig!

2010-02-06 @ 20:31:52
Postat av: Susanne

haha Johan :)

Vill höra allt om klänning och mysiga planer :)

Kram på dig

2010-02-08 @ 00:02:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback