glömde ju..

Jag glömde ju det roligaste.. Hur kunde jag göra det??!!

Igår ringde Annagumman o sa att hon bokat en tripp upp hit til mig i början på mars, jag blev sååå glad!
Hon var lite orolig att hon bokat innan hon dubelkollat så jag säkert var tillgänglig den helgen.. Men no worries, för henne hade jag maked my time oavsett :-)
Klart man måste ordna det när södertösa kommer till stan!
Hopas vi kan bjuda på soliga fina dagar!

En annan mindre kul grej är han den där killen som jag lever med, ni vet han som är såååå charmig o romantisk, PYTTSAN!!!, .Jag hatar när killar blir sjuka, fy fan alltså vilken jäkla mes ha ha.. Stör mig lite att man själv fått gå an som en tätting med packande o donande för kidsen o smått börja tänka inför fjällen SAMTIDIGT som man får göra allt annat oxå.. För han e ju sååå sjuk.. o allt man hör från han är hostande o harklande..
Nej fi sablarns ha ha.. Ja ja det blir nog gött nu när ungarna är på god väg o somna o vi(läs JAG) har gjort lite myspys i vardagsrummet för att kika film.. Japp det är nog det som behövs, få ligga i min sjuklings armar, så jag oxå kan koppla av... Ja ja han lägger iaf lillan..Nice! Saknar han! (o ändå är han bara inne o lägger tindra) Fast om han kommer ut o frustar det första han gör så blir jag nog putt..Så hoppas han spelar sina kort rätt ha ha...

Fick även en släng av orosmoln över mig. Jag brukar vara den coola mamman. Hon som inte oroar mig så mkt i onödan för mina små. Jag älskar dem inte mindre för det! Men jag försöker vara lugn gällande dem! Jag gör inte en stor grej av en förkylning, eller avvänjning av tutte när man bör göra si eller så.. Vi lär oss i vår egen takt o visst min unge kanske inte kryper lika fort som din, eller  kan rabbla alfabetet, men det kommer. Alla utvecklas vi i olika faser o lär oss olika saker under olika tider..  Dock fick jag världens mega  oro i magen över min lillskrutts hosta. Han är piggelin o har ingen feber. Men tänk tänk om han blir sjuk när vi är i fjällen, vad skulle mamma göra då. Nej fy tänk om han får lunginflammation el nått. Hemska tanke.. bort bort hemska tankar. Han är bara förkyld! Och tyävrr så är ju småbarn det ganska ofta. Jag antar min oro kommer sig av att jag ändå varit väldigt förskonad med såna saker. Tindra har ju för sjutton inte ens haft vattkoppar. Hon har fakitkst sällan varit sjuk, o oerhört sällan riktigt sjuk (peppar peppar ta i trä!) Kanske därför man börjat bli nojjig över OM de skulle bli det...
Men som sagt ingen ide oroa sig över ev lunginflammationer innan de ens finns tecken på att det är i närheten av det. Nej tack fy sån föräldrer vill jag inte bli. Min hjärna går nog på högvarv ändå o jag får nog inte plats med såna tankar oxå...


men men kommer han aldrig.. jag saknar ju... eller är det Gunvald jag vill se ha ha ;-)



Kommentarer
Postat av: Lotta Lkpg

Stackars Johan! Men vi kvinnor förstår ju inte hur det är för en man som är förkyld ;-)



Själv har jag också just vaknat ur koman efter sjukdom. Vågar inte säga vad jag haft för då kanske jag sprider den fruktasvärda farsoten till dig, och det vill jag inte ;-)



Åter till avslagen cola och blåbärssoppa.



Kram (smittfri ;-) )

Postat av: Lotta Lkpg

ps. Angående lillemannens hosta så behöver du nog inte oroa dig så mycket. Det brukar ju inte så jätteofta bli lunginflammation, och blir det lunginflammation så går det ju också att bota. Men man får kanske vara lite extra uppmärksam..

2010-02-10 @ 07:56:18
URL: http://www.mittsakalladeliv.wordpress.com
Postat av: Cicci

Åh vad myspys med besök söderifrån.

Stackars stackars Johan.. inte lätt att vara man och bli sjuk ;) Hur är skadan som han fick senaste?



Hoppas att inte lille Troy får lunginflammation eller blir sjuk när ni är i fjällen och hoppas att ni får en underbar och skön weekend.

Hörs snart.

Kram

2010-02-10 @ 10:58:24
Postat av: Cammi

Inte ska du oroa dig Jenny! Han har väl dessutom hunnit få en spruta eller två och det nya vaccinet (2:a sprutan) de får är mot bla lunginflamation, hjärnhinneinlfamation och öroninflamation om nu inte våran barnmorska informerat oss fel. Hon har inte alltid alla rätt :-)



Hoppas Johan kryar på sig så ni slipper höra hans gnäll i fjällen, men jag lovar att hans syntom är bort när ni väl anländer!! När man ska göra något roligt så brukar de bli friska ;-)



Kram på er!

2010-02-10 @ 14:36:58
Postat av: Anonym

L: fy stackare ni har varit mkt sjuka i vinter känns det som :-( Hoppas det var sista sjukan för ett bra tag nu!

Nej alltså jag är ju eg inte orolig för lillis, utan fick mer hlet oanande "tänk om" känslor helti onödan.. antar det är mina "skydda min lilla bebis känslor " :-) Men han är piggelin bara lite hostig

kram



C: Hoppas du är bättre nu vännen! Ja det är nog ingen störra fara, var nått i sidan men men det plus förkylning = åååhhhhh jättesjuk ha ha...

Nej då han är ju inte sjuk så det är ingen fara, hopaps ni oxå får en trevlig helg! Puss



C:ha ha ja för johans sjukdom oroar jag mig inte det minsat jag känner han : skotern på plats o ölen på kylen) FRISK :-)

ja nej då jagä r inte orolig fick bara lite plötsliga tänk om känslor :-) men han är ju piggelin förutom lite hosta så ingen fara på taket..

kramiz

2010-02-10 @ 21:44:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback