fy fabian känner mig som en skadeskuten kråka..

Herrejösses vad jag är less på att vara sjuk...
Förkyld,  hängig, o halvt ögon inflammation. Inte driekt glammiga dagar ha ha..

Och det syns även här hemma.... Nu borde ju gubben se hur mkt man eg gör i det tysta för jöses vad lortigt det blir när jag liksom inte orkar hålla efter det här vardagliga som man gör varje morgon .Menar eg inte att klaga jag är ju hemma så det är ingen fara det går liksom av farten i vanliga fall.. men jag kan ju tycka han borde förstå nu hur mkt man eg gör i det tysya som han nog aldrig tänker på..

Men men nu msåte jag bli frisk orkar inte med vara sjuk..
Ser förjävligt ut kring ögonen, typ mina fransar har lossnat o jag ser ut som ett pucko... o inte blir det bättre av jag traskar omkrign med lortig hår tights o johans t-shirt.. High fashion here i come..

HAr för övrigt kiakt lite på fula skor idag.. ja jag tycker nog det att de flesta av dem skorna vad f-n så fula.. blää.. o det som var fina fanns inte i min size.. För en gångs skull vill jag ha det som är lagom jag vill liksom inte snubbla el tappa min sko.. så lagom är bäst helt med vristrem oxå ha ha.. (ja det kan väl vara bra ha på stranden..ha ha)

troysan har varit på 6 månaders kontroll idag. 70cm lång 0 8300gram har han blivit, förstår ni 6 månader imorrn, tänk vad stor han kommer vara i sommar... min lilla plutt... Tog upp om hans hemska hosta oxå o vi fick ta en snabbsänkam en den var ok så vi fick bricanyl utskrivet..

Stora killen blir hela 25 år idag.. o över det har jag oxå varit ledsen idag.. Ja inte atth an blir gammal utan attj agh ar varit i så hängig form att jag inte ens tagit mig in till stan o köap nått åt han (visserligen har han ju typ förbjudit mig oxå..) men för mig känns det viktigt så jag ska surprisa han imorrn el på lördag..

opps nu kommer han måste sluta så inte överraskningen blir förstörd...

puss

Kommentarer
Postat av: Cicci

Fy då gumman, är du också hängig. Efter ögoninflammationen blev jag förkyld, fast inte snorig liksom, mest tjock i bihålorna. När jag trodde att faran var över, kom halsont och nu känns det som att det är påväg bli halsfluss. Känner mig inte heller glammig precis. Hoppas du blir piggare snart.



Grattis till Johan, gamlingen ;)

Skönt att snabbsänkan var bra och hoppas att lille Troy snart blir bättre också.

Hämtade klänningen igår och tror att den kommer bli superfin när den blir uppsydd. Ska göra det så snart CSN kommer och skicka nya bilder till dig.

Har ju också planer på att försöka komma upp och hälsa på nu i vår, och då tar jag ju såklart med mig den. :)

Hörs snart. Krya på dig vännen.

kram

2010-02-18 @ 13:46:21
Postat av: Lotta Lkpg

Kram på dej!



Det kommer bättre tider.



Och grattis till gubben :-)

Postat av: Annicka

Grattis till johan!!

2010-02-18 @ 15:24:14
Postat av: Susanne

Grattis Johan!

2010-02-18 @ 21:23:25
Postat av: Susanne

och krya på dig gumman, behöver du något? ska jag fixa nått från apoteket?

2010-02-18 @ 21:25:13
Postat av: Anonym

C: ja segt ska pröva salvan idag, msåte bli frisk nu. Vad kul med klänningen vännen du kommer vara sååå fin! Ja du vet du är välkommen whenvever!



L: Tackar, jo jag vet segt med sjukdom i huset bara..



S: gulle dsig, nej du, vi reder oss, du har nog med ditt , o nu har du ju dessutom precis fått din skatt.. åhhh vad härlgit för er!!! Stora kramar



Han tackar för alla gratulationer



2010-02-21 @ 09:55:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback