...

Borde borde borde sätta igång med pluggeriet men alla andra tankar sätter stopp. Till och med kommit på tanken rensa i alla skåp och lådor ,då kära vänner försöker jag komma undan :-)

Några saker som ska göras som på sitt sätt visar att hösten är här är:
* Gården måste "vinterstädas" (bord och stolar etc in, lock på bubblet skruvas fast mm )
* Gararget måste städas, få plats med ovanstående saker plus åtminstone en bil , då det nu är frost på morgornarn...
* Vilket får mig att inse att vinterdäck till ena bilen måste införskaffas.. (kul utgift not!)
* Vad som däremot är en helt självvald utgift som ska startas upp bara man får tid åka in till stan o gå på banken är, fixa sparkonton till barnen. Tanken som slog mig är bara att om man börjar på noll till båda nu så har ju Troy mer än Tindra när han blir 18 år. Inte rättvist! Så får la pyttsa in lite till henne redan nu och på nån födelsedag eller så , så att det jämnar ut sig.
Jag känner att detta kanske också är för att det är höst. Känner för att "go bananas2 inne i leksaksaffären, köpa nytt lego , pyssel, spel etc till ungarna. För att sen röjja upp ordentligt i deras rum och göra de så där ordentligt mysiga igen... antingen för att det är höst, elller för att jag vill slippa undan plugget eller för att jag helt enkelt bara love my kids! Är nog en galen blandning av alla tre :-)
Nej nu måste jag plugga, ska sen iväg på lunchpasset och efter det handling och sen Allmänhetens åkning med barnen ,tror tom mamma ska våga sig ut på skridskor idag :-)
kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback