babbel...

Tog nyss upp min kalender för att skiva in Johans schema. Hmm ångrade mig lika fort jag gjort det.. Nej du flytta lule 100 mil söderut tack!
Jag återupptar min önskan om att byta plats på tex Allingsås, Leksand eller dylikt mot Luleå :-)
Det jag senast skrivit in kalendern var att J behagade vara borta från lördag till fredag veckan när jag har tenta på måndag och torsdag, grattis liksom :-)
Idag fick jag se att de fick komma hem en helg för att sen åka bort mån-fre igen. Den veckan är dessutom barnens höstlov. Grattis igen :-)   sen kommer en helg hemma igen... och efter det... hmm ja då får vi se men jag tror det kommer bli en tredje vecka själv, den veckan har jag Campus vecka och massage utbildning...
ha ha inte meningen klaga...  men jag kommer då inte märka av att hösten är lång o seg. Den kommer liksom svicsha  till i ett nafs.
Och även om det ser ut som att jag klagar så stormtrivs jag på något sätt. Jag fungerar liksom bättre som människa när livet går i över 100 knyck. Förra vintern/våren, blev på tok för mkt dötid för mig (även om det på sitt sätt var jobbigt vara i från varandra och allt resande)  , jag mådde helt enkelt inte bra av det! Lite schitzo igen. För sett i backspegln så var det en ruskigt trevlig och mysig tid också. Jag kan sakna ryssland litegrann. Vi gjorde jäkligt mycket mysigt det året.  Men jag hade bara behövt lite mera stimulans för mig själv, ett ordentligt plugg projekt tex.  och nu har jag ju det :-)
Jag har lärt mig mycket. OM OM OM det nångång skulle bli öst igen, så skulle vi nog åka med vi med. Jag skulle dock ändå ha något att göra jag med, distans studier eller dylikt. Men nu är nu och vi planerar bara för att vara här!!! :-)
Jag älskar att få vara hemma. BO i vårt hus. Ha en vardag här. Skjutsa och hämta på aktiviteter. Stressa iväg och handla, rusa in på träningspasset fem minuter innan det börjar... Träffa vänner, bara vara!
FFA få plugga och gräva djupt i böckerna ha ha.
Skulle ha en pluggfri helg men de stundande salstentorna stressar en lite så jag satte mig ner imorse och började knåpa ihop hemtentan, fortsatte nu på eftermiddagen och vips så är den klar. Inte inskickad än men ändå en grej att bocka av på listan.
Jag är så glad. Jag ska läsa en massage utbildning/kurs här ett veckoslut i november. Det var superbra, vi slapp läsa all anatomi och fysiologi för att vi läst denna i våra högskoleutbildningar. Så ja det ser jag mycket framemot. Har redan svävat iväg lite i tanken och funderar mera på såna saker. Som friskvård och hälsa.
opps ett riktigt bubbligt inlägg som spretar åt alla håll sorry...
Det här är iaf kärlek för mig!! Jag älskar dessa två så ofantligt mycket att ord inte räcker till. Även mannen bakom halva skapelsen!! Baby du är underbar, älskar dig såååå! Love u!!

Kommentarer
Postat av: Susanne

men underbart med massageutbildning! Jag är också inne på friskvård/hälsa, bvi borde starta ett projekt ihop!!!! Det skulle vara något! (kanske jobba med överviktiga barn/ungdomar?)

:) Nu börjar hjärnan min bubbla :)

2011-10-02 @ 16:52:33
Postat av: Anonym

Ja verkligen! ska bli jättekul! Dock föll det sig väldigt dåligt in i kalendern (som vanligt...) men jag hoppas det ska gå att lösa för det här vill jag verkligen!

Ja visst är det grymt med friskvård/hälsa, kan knappt säga/skriva ordet så börjar hjärnan rusa på!

Ja du ser en frukostdate är nog på sin plats ändå ;-)) Jag har ännu inte kommit på i vilken form jag skulle vilja jobba med det, men tankarna snurrar på :-) Ett projekt you and me, vore great! :-)

2011-10-03 @ 08:53:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback