..

Fick hem gubben siså där 35 timmar iaf och det tackar vi för!!
Mys att ses o bara vara en familj sådär som man vill vara emmellanåt..

Såg precis att de stänger arlanda i kväll igen o jag bönar o ber till han där uppe att det ska vara över snart! Eg inte så mkt min del, för om J kommer halv el på torsdag el typ 7 på fre gör inte så mkt .. ,men däremot såLIIIDDDER jag med han om han får åka det där nattåget 3ggr på en vecka.. ja ja.. hur som så får vi ju hem han iaf!!

JAg o barnen har bla hunnit vara o kalasa hos thilde , det var riktgit trevlgit o vi bjöds på middag oxå! Dagen efter tog vi en till date hela familjerna tillsammans. En liten finlands tripp o ikea sväng.. Tindra var sååå nöjd efter mkt lek med thilde. O vi hade oxå jättetrevligt som alltid med den familjen!
Sen hängde vi oss kvar i kalix, ,kikade finalhockey (jag somnade så klart under förlängningen.. typiskt mig)

Nu hägrar dgis onsdag o torsdag. Tänkte nog faktiskt mest ta det lugnt under dem tiderna, försöka vila då när troysan sover sin förmiddags lur..
Imorrn efter dagga kanske vi tar en snabbtripp in till stan, hade ju algt undan ett par såååå fina pjucks jag vill ha, hoppas ingen hinner köpa dem nu bara!!!

o torsdag efter dagga, så brummar vi nog mto g-stad för då ska tidnriz på teater med mommo. Troysan ska hänga med morfar när morsan han fixar sin bryn... Han är en riktig mamma gris o har även börjat så smått säga mamma: eller "mamm mamm"

Tindra min älskade unge har fått nya sovrutiner, hennes nya är att se på "halv 8 hos mig" när hon kvälls fikar o sen kilar vi i sängen efter ett tag... Så söt , hon gillar verkligen det programmet. Lite otippat kanske :-) Att wipeout, talang o så ska det låta, faller henne i smaken känns mera givet :-)

Nu ropar hon : Mamma kom o se på ett jättebra program, ett smart program. Kiakde precis förbi o såg martin timell i rutan ha ha... Vad ska detta bli... Min lilla tös, du är för söt!

men men nu ska jag locka hon i säng..natti natti...

kram kram


(pssst ni vet ju självklart att jag ivll att det ska sluta med aska ur vulkanen o aktivitet från den av helt andra skäl än egoistiska oxå, det fattar ju alla att detta inte är särskilt bra ... men har varken tid eller lust att dra nån grov analys av det hela!)






Kommentarer
Postat av: Sussi

vad shoppades det då? :)

Kram

2010-04-21 @ 10:52:58
Postat av: Anonym

D hör o häpna ingenting :-)

ha ha..



fna jag som skulle vila idag på fm inte har jag gjort det inte... hmm hade lika gärna kunnat hänga tillsammans, ska vi ta en frukost date imorrn efter dagis lämning?? JAg vilar då ändå inte när parveln sover :-)



kram

2010-04-21 @ 11:28:31
Postat av: Sussi

I morgon är det Leos som gäller för oss, O ska vara hemma från dagga, P kommer hem ikväll och överraskar. Häng på! Vi är många som ska i morrn!!! Skulle vara så kul.



Synd med idag, vågade inte ringa dig imorse när jag läste du skulle vila :) Var som sugen påjennysurr :)

2010-04-21 @ 14:59:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback