..

Tindra har nog börjat fundera lite vart hennes pappa egentligen håller hus... Lilla skruttan min, pappsen är på några skit jävla träningsläger som håller på i all evighet...(har jag lust svara... )

Men svarar förstås på ett helt annat sätt. Hon såg nästan lite ledsen ut idag när hon frågade vart de andra papporna var o insåg att de var "här" o tränade. Hon förstod nog inte ritkigt varför inte pappa var det. Sen avslutade hon med att säga att hennes pappa kommer hem i sommar.. (ja jag håller med det kan kännas så ibland lilla älsklingen min...)

Nåja imorse när vi åkte i bilen sa hon ju att det var skönt pappa var borta. Jag höll på att sätta i halsen o frågade vad hon menade.. Fick en fin förklaring om att annars hade vi ju aldrig kommit iväg i tid till sången för pappa är ju så sölig ha ha...

Ja ja vi längtar lite efter tokpappa, men reder oss riktigt bra själva.... Känner mig iofs bara som mamma jenny dessa veckor men det känns faktiskt riktigt mysigt.(men visst längtar jag ut ibland efter bara en kvällspromenad, ett träningspass.. , liten luft sådär) Är så skönt att jag o tindra inte har våra duster nått mer.(alltså kalrt vi har våra stunder vi oxå..) Tidigare kunde det vara riktigt jobbigt vara själv, då hon testade mig massor...Nu vet vi var vi har varandra o det är skönt!
Det är jag o hon... Vi har övergett storsängen o sover båda i hennes säng.. För annars kan inte mamma sova ha ha.. Galet men sant. Annars ligger jag bara o vrider o vänder mig, det är ju så tomt o ensamt då.. Mkt mysigare sova med min skatt...


Ni vet ju redan det. Och jag vet att jag är smått partisk i frågan. Men dessa är de finaste i hela världen!! Och även om papsen är borta så har jag ju alltid en liten del av han hos mig, bara se på dem. Papsens o mina älsklingar! :






Kommentarer
Postat av: Sussi

så fina dom är och det är du med! Kram gumsan

2010-04-27 @ 22:20:36
Postat av: Sussi igen

men vad ser jag nu när jag kikar på bilden igen??!! Tror minsan Troysan och Elin har likadana jackor fast min gummas går i cerise mmm så fina!

2010-04-29 @ 15:12:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback