Påsk

Påsken är här  o har nog snart rusat förbi den med...

Vi har gjort det obligatoriska grilla korv .. Men jag skiter fan i korvgrillning from med nu! Nej jag vill inte ha några mer svarta korvar. Nu vill jag ha bara fina sommarben, fram med filten o picknicka i gräset eller på stranden!!
"Våga väga grilla korv"  Ja jag går tametusan in i den gruppen nu :-)  (fast nog sjutton lär det säkert bli mera korv denna vårvinter)

Och efter påsk är det fan andra bullar som gäller. Nämligen inga bullar!! o röra på fläsket! så jäkla störigt johan är borta borta borta.. För nu är troysan så stor så jag inte kan ha med han i gymmet. De fick ju följa så länge de liksom ligger stilla där, men nu om jag lägger ner han så inte fan ligger han still nej du då skulle han åla i väg o upptäcka gymet.. (inte populärt!)
Nåja jag ska fan göra så gott jag kan ändå, börja promma ordentligt o även föröska börja använda mina hantlar  o köpa mig en boll!

Som vanligt hos svärirsarna så lånar jag mig lite skvaller o lägger mig o läser.. Idag förfasas jag över hur FULA Hedi's(the hills) nya boobs är , spec som hon flashar med dem!. Nej hon var finare innan!
För det där får dissen från mig, när man gör sjukt stora o så sen dessutom liksom går runt o flashar med dem. Inget emot sillisar så.. Vill ju typ själv göra, men skulle aldrig göra dem så där o sen liksom ha dem som min typ accecoar.. Nej Fina bröst visst, men finare att vara välsvarad o fin under ett tightare t-shirt, linne, eller bara vanlig slapp tröja. Än att gå omkring utan kläder! 

Nu har ungarna iaf inte feber mer, tack så mkt!

psst visst var mitt lilla aprilskämt kul :-) Jag vågade inte skriva nått mer realistiskt för vem fan vet om man råkat sätt igång några dumma rykten som det sen varit svårt få stopp på. Så australien var liksom en lagom grej :-)

men men nu ska jag fortsätta läsa lite skvaller..

Hoppas ni alla har en trevlig påsk!

puuuusssss


Update: ropade hej för tidigt, båda barnen har feber igen grrrrr...

Kommentarer
Postat av: Cammi

Ni får komma till oss så kan vi göra mat på muurikkan o njuta av vårsolen...blunda för slasket o lyssna på takdroppet :-)

2010-04-02 @ 20:06:50
Postat av: Ines

Superkul. Hjärnkontoret snurrade igån: hur ska Klas och Eva ta det? Hocky i Australien??



Glad Påsk och hälsa familjen!



I brist på Luleå Hockey så håller jag tummarna för Skellefteå....ser fram mot att SSK håller sig kvar så jag får heja "rätt" nästa säsong!

Postat av: Anonym

C: ja det vore mysigt, det får vi ta o göra snart!!



I: he he kul man kan få "lura" nån för en kort sekund :-) Ja du, det vette katten vad dem tyckt om det ...



JA Glad påsk hälsar vi tillbaka!



Ja det är lite kul det går så bra för skeå..

Ja just ja du bor där nere nu, hoppas du trivs bra!!

KUl att du läser!

kram

2010-04-04 @ 11:19:35
Postat av: Ines

Hej!



Trivs och har det bra. Snudd på snöfritt, och just nu hockey för hela slanten!



2010-04-04 @ 23:03:28
URL: http://ines.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback