hej hej

Nej då jag har inte gått o övergett er... Tiden som finns har lite svårt att räcka till bara. känns egentligen inte som att jag får nått vettigt gjort.. Fan jag glömde ju gå in o boka en grej idag på stan.. typiskt mig..

Fast det känns som att den rullar på rätt friskt ändå! Skönt!

JAg är lite sur o smått irriterad över att jag tvingade mig själv att inse att en sthlms helg nu inte var det bästa för ekonomin.. Det stör mig o jag blir less hade sett fraemot, shopping, vin, hockey o mys med tjejer jag inte sett på såååå länge! Fan!!

MEn det är bara face it, bröllop ev hus o en utlandsresa är ju inte gratis saker.. Dessutom kanske en billig liten andra bil mm mm Så nja tyvärr får nog sthlm klara sig utan mig i helgen...

Just ja: Ni har ju sett Vi blir kvar, wiiihhhooo.. Jag insåg först när det var färdigt vilken anspänning det nog egentligen varit. det kändes som att en stor sten lättade från mitt bröst. Jag har ju varit velig med saker o ting hela tiden men nu när det är klart känns det sååå bra! För det känns sååå skönt att kunna börja planera mitt liv ordentligt oxå. Jag planerar för fullt :-)

Det känns så skönt kunna köpa sig nått eget!! Även om det skulle bli nått mer äventyr i framtiden så har man förhopnignsvis, sitt egna hem att komma hem till! Lovely längtar längtar!

Fast så här är det.. Jag är lite rädd oxå, Jag tror liksom inte jag vill att det här ska vara det... Alltss jag vill gärna uppleva o testa på mer saker. Jag tycker det är både spännnade o utvecklande. Även om det så klart är jäkligt tufft i bland oxå. Jag skulle tex gärna kunna tänka mig nått år (läs 1-2år) till i schweiz el österrike efter dessa år... Grymma upplevelser som man ändå har möjlighet att få uppleva med ganska goda förutsättnignar från början. Man får bra bostad, man har oftast bil. de kan hjälpa till med ev internationell skola.. etc.. Men men nu är ju det här lååååångt fram o det ska bli riktigt nice få landa här hemma oxå! Love it, love it, love it!!!!

Bara jag får veta, vart vi kommer tjacka hus a lillskrutten ställas i dagis kö, för from januari ev november. Ska här börja jobbas lite el läsa en kurs på distans. För att sen nästa år i augsti sätta sig i skolbänken for real! Åhh jag längtar redan o det är över ett år kvar , nåja man kan ju inte kalla mig omotiverad iaf :-)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback