nu räcker det med påsk för i år!

Så blir det nästan alltid för mig när det är storhelger, sista dan är man så rastlös så man vill kräkas..
Inte mindre i år då barnen dessutom varit sjuka. Friska nu!

Man blir som så less på all ledighet o allt slappanade inget är som vanligt ha ha..
Nej nu får det gärna blir vardag igen (om det inte vore för att man blir själv i veckan igen..nåja denna vecka är rätt lugn, det är mer nästa vecka jag bävar för om det blir då med.. mån-lör fan vad trist)

Missförstå mig nu rätt, påsken har såklart varit trevlig,m lugn o skön med familjen, god mat, påskägg, vanliga ägg o allt som hör till..

Jag vakande med troysan vid sex snåret o lektet ett tag, fick han att somna om efter kanske en timme så sov vi till halv nio, Sen fick övriga familjen kliva upp o jag sov en timme till sweet!!

Nu håller dessutom min älskling på att kirra lite köttförssås o spagetti, ibland är han allt bra :-) Önskar bara det inte behövde se ut som en tornado så fort han är hemma ha ha...

Lillkillen är liiite jobbig men sååå söt. Han ålar runt som en galning, till vår tevebilds stora förtret.. han har nämligen en förkärlek att dra sig till den där datamanicken.. hips vips störningar i bilden ..

Har tänkt på en sak, de här små behöver egentlgigen inte så spec leksaker, antingen nått som låter lite eller så ger man dem bara nått med en stor etikett eller lapp så är dem nöjda...  Nåja han får mig iaf att dra fram dammsuagaren lite oftare nu då han har en förkärlek för att ligga där på golvet o så helt plötsligt ser man det där berömda "pekfingergreppet" dyka fram o lyckan lysa i ögonen... WOW ett blomblad, ett litet gruskorn. Tack min lilla skatt för att du lär mamma din städa!!


Ja ja nu ska vi lura ut vad denna dag ska bjuda på för något, solen är ju tyvärr frånvarande :-( !!!
(vore iaf skönt fixa med en tråksak, handla skönare göra bort det nu när J är hemma ändå...)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback