..

Det pirrar i kroppen o jag vet egentligen inte varför.. Är det för att all denna ovisshet liksom måste få sitt slut nångång o det kanske kanske börjar närma sig.. Är det därför ??

Eller är det kanske för att det nu är mindre än 60 dagar tills den stora dagen? Jag blir nervös av tanken på att gå in i kyrkan.. Eller är det för alla lösa trådar som finns.. Är det kanske därför?

Eller är det för att jag inte har en aning om hur o var vi kommer o bo... Vill ha ett hus men ska det bli här? OM det BLIR här vill jag gärna gärna ha ett här på björx! el skurholmen/bredviken kanske gammelstad..men hus ska vi annars göra?  Är det därför jag är pirrig i magen??

Eller är det för att gubben kommer hem ikväll eller imorrn.. Hoppas nu flyget går ikväll? Jag vet inte är det därför...?


Det finns saker jag borde ta tag i ang bröllopet men jag orkar inte idag o det kommer inte bli imorrn.. Linda får slå mig med piskan sen. Borde iaf ringa 2 enkla samtal: Dukar och tid för klänningsfixning, men till veckan ska jag göra det! 













Kommentarer
Postat av: Anonym

Lilla gumman du är nog bara lite förstoppad,det är därför det är så pirrigt i magen.:))Hoppas att det löser sig snart,ha ha gud vad jag är fyndig.

2010-04-22 @ 20:29:01
Postat av: Anonym

Ha ha det var allt lite roligt .. Vem du nu än är :) ja då vi får väl se om pirrkänslan i magen löser sig av skit eller annat ;)

2010-04-23 @ 06:05:47
Postat av: annicka

Oj hej det var jag var inte meningen att va hemlig.

2010-04-23 @ 09:38:46
Postat av: Anonym

Förstod nästan det var nån av syster kompisarna kändes som ssk humor :) du är för rolig du kram

2010-04-23 @ 09:52:36
Postat av: Cammi

Jag blir lika glad varje gång jag går in på kuriren eller nsd och se Johan skaka hand med ja vad han nu heter, man ser på Johan hur nöjd han är och det måste verkligen kännas jättebra för honom och er!! Jag tycker då det känns jättebra att ni kommer att vara kvar i stan länge (även om jag vet att det säkert ändå kan ändras) men nu ser vi framemot en sommar då ni inte behöver dra i från stan mitt i allt! :-)



Kram på er!

2010-04-24 @ 10:15:50
Postat av: Sussi

här e en till som är glad :)

2010-04-26 @ 08:55:24
Postat av: Sanna

GRATTIS till kontraktet vännerna! Hurra!! Däremot ska jag inte sticka under stol med att, av egoistiska anledningar, att det hade varit ljuvligt om avståndet minskat kraftigt... :-)



Grattis igen, det där blir prima skinka! Ni är ju hemma nu.

All kärlek från flyttstöket i Örebro

2010-04-26 @ 16:14:11
Postat av: Anonym

C: ja men visst blri det härligt, nu kan våra familjer härja runt i sommar :-)

kram!!



S: låter perffa vännen! O du nu är det du som tar kortet! för tänk om vi tjackar hus nån annanstans än på björx!! kram



S: Joooo jag vet. Jag är superduper glad, men även lite luven varit så hela tiden, men jag har insett att så kommer det nog vara nuförtiden vart f-n än man hamnar, Alltid är nån man tycker om långt borta!! Tur vi finns på 2000talet så man iaf lätt kan ta sig (bara man finner den där tiden....) hade varit lite jobbigare om vi varit tvungna ta häst o vagn ;-)



Saknar dig!! Er!! Och du vännen ta det ölugnt, låt gubben sköta det tunga!! Puuuusss

2010-04-27 @ 08:43:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback