...

Borde väl inte skriva nått inlägg nu är risk det blir lite negativt...

Känner mig lite less över att det är sånt jävla kaos i flygtrafiken nu, el kaos snarare totalstop.. Just nu denna vecka när de ät i schweiz så jävla typiskt liksom!
Försöker ladda om batterierna från att vara inställd på en kramfylld helg med sovmorgon o avlastning, familjeglädje o mys... till att skaka fram mera små projekt  att fördriva eftermiddagarna med.. men det torde inte vara några probs.. brukar snarare bli lite för mkt ibland :-)

I eftermiddag har vi äntligen kunnat hänga lite med mamma oxå (för det är ju det som oxå varit segt att vi varit bannlysta därifrån under veckan pga en behanding hon genomgått..) Så jag barnen o mamsen har gjort storheden i eftermddag. Till Tindra har det verkligen börjat komma in såååå mkt fint till våren/sommaren. Vill ha massor.. :-) Ska nog dra en reva på stan imorrn, men har fan typ inget deg :-( Skulle även verkligen vilja ha ett par ljusa typ baggy brallor till mig själv, nån som sett några fina??!!

Jooo jg är grymmmmt sugen på att åka ner till sthlm nu närdet är  hockey där OM OM j är kvar då.. jag är sugen på shopping (zara shopping bla,.. mumma) Ja ja vi får se.. ska fundera lite på det..

Tindra var så glad över att kunan hänga med mormor igen o stannade där över natten o troy sover så jag ska fan sova tidigt jag med, hushålla med energin ni vet :-)

I ville jag snosa bebbe men bebisen skötte sig lite väl exemplariskt(bara sov under vår stadstur) o jag fick inte ens se han ordentligt ja ja det tas igen på söndag då kommer han inte undan gammtanta här :-)


men men nu ska jag sluta bubbla om ingenting av värde.. ska inte stjäla er värdefulla tid mer..

Joo en sak till såg precis KB o hans "ashlee/jessica" ska till staden där söööla alltid lyser. Lycka till, till dem!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback