Beröringens kraft...

Har suttit här och grunnat lite på vad beröringen egentligen har för betydelse. Stor stor!!

En beröring kan vara skön som en viskning eller hård som en storm...
En lätt lätt beröring som bara nuddar vid en kan få en att nästan skälva i hela kroppen. Men på samma sätt kan en lätt beröring skapa stort obehag.
Beröringen är nog starkt sammanlänkad med ens känslor. En kram kan även den få en att bara vilja ha mer eller kanske man tar ett steg tillbaka...



Jag fullkomligt älskar känslan när man till och med längtar efter att få en liten beröring från en  person, när det pirrar till i hela kroppen av välbehag av en lätt smekning. När man blir som i ett lyckorus av en fjuttig kram.  Kroppen bara skirker efter mer mer och ögonen glittrar ivrigt för att säga att man vill ha mera beröring. Den känslan är svår att toppa.

Jag är nog en väldigt "touchig" person, jag har lätt för att ge kramar till folk jag tycker om, för att visa att jag uppskattar dem, eller kanske bara en klapp på axeln. Lite får man läsa vilken slags människa man möter och om man står i samförstånd. För det ska tilläggas att jag inte tycker om att få kramar av vem som helst. Men mina vänner  och min familj kramar jag gärna om

En beröring som kunde störa mig lite var när jag var gravid. Då tror verligen ALLA att de ok att komma fram o stryka en på ens stora mage. Och visst de flesta gånger var det helt okej man var ju så stolt. Dock kände jag lite obehag när man var ute på krogen o näst in till främmande människor stod o strök mig på magen gång på gång..

Får obehag i hela kroppen när jag tänker på hur vedervärdigt det måste vara att råka ut för ett sexuellt övergrepp. att ha en främmande (kanske) mans händer över hela ens kropp, Nej fyyy stackars alla dem som råkat och råkar ut för detta. Jag ryser bara av tanken. Det är min kropp som jag bestämmer vem som får röra och inte röra. Undrar hur länge den hemska känslan sitter kvar i huvudet på en. För min del skulle det nog ta väldaigt länge innan jag kom tillbaka och kunde älska beröring på samma sätt som jag gör idag!

För nu sitter jag här och tankarna liksom svävar iväg och jag kan ännu känna den där härliga beöringen som min kropp redan saknar massor! Hoppas hoppas de tanakrna finns kvar i mitt huvud länge och inte sakta tynar bort!!


 



Kommentarer
Postat av: Sanna

Tänkvärda ord gumman! Bra skrivet!
Pussar i massor

Postat av: Jenny

JA kan väl vara så jag är lite i beröringstörst just nu ha ha=)

2007-01-16 @ 11:44:22
Postat av: Anonym

hej där :)
Hoppas allt blir kanon för er nu så ni får vara tillsammans och kramas mer!!!!!!!

2007-01-16 @ 21:05:17
Postat av: sussan

ja det var jag där innan...

2007-01-16 @ 21:05:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback