Klarade mig :-)

Hi hi jag klarade mig även denna flygning så skönt, nu sitter jag här o väntar på att sista flyget äntligen ska bära mig hela vägen hem... Längtar som sagt såå mkt nu.. Så fånigt när jag pratade med Anna o vi började prata om Tindrisen då började rösten darra o ögonen tårfyllas när jag skulle säga att jag saknar hon så o att det blir mer o mer ju närmare man kommer, fick nästan tom henne att börja gråta...


Nu har jag iaf smakat på Kebabtallriken på Alfredo's, ja den som gubben säger e sååå god o alltid kommer hem o stinker vitlök ur munnen efter bortaflither (fast mer på luleås tid) Ja det var den som skapade lite rabbalder över gubbens matval en gång =) Nu har jag iaf testat den, var väl ok. dock ingen smalmat som jag ju skulle bli bättre nåja bara man tränar så...


Har även kommit på att jag kanske glider på brölopp på fredag, Johans kusin ska gifta sig, man blir mäkta avis, vill oxå!! Hon sa iaf  tidigare att vi var välkomna till kyrkan om vi var hemma, trodde ju inte det så det hade jag nästan alldeles glömt bort men nu kanske jag glider dit  med johans syrra o mamma o ser hur vackra dem o är.  Där kommer då tårarna garanterat komma =)

Inget nytt att rapportera från arlanda, ja skulle vara att jag såg gry forsell i flipflopp tofflor, henne blir jag oxå avens på. Hörde på radion att hon varit på mauritsius, fatta så härligt. Tror förresten att det är någon som försöker säga mig något, förra gången jag satt vid internet här så satt det några brevid mig  som skulle till Thailand, de pratade bara om sin resa, hur härligt de skulle ha mm , sen minsann så glider thaiplanet upp parkerar just utanför där man sitter o sist men inte minst så dyker en solbränd gry upp i sina flippisar, tror någon förösker säga något till mig. Hoppas det är i stil med : " Jenny ta ert pick o pack o glid till solen till våren, de är ni värda!" =)

Nu ska jag iaf till snön så puss puss

Kommentarer
Postat av: Cicci

Så bra att du klarade dig utan att behöva betala, ibland ska man ha lite tur :-) Jag hoppas att min tur ler emot mig ikväll på matchen när de läser upp vinnaren i 50/50 lotteriet. ;-)
Kommer att vara tomt på läktaren utan dig och Tindra.
Hoppas att ni har det toppen hemma i Luleå.
Vi hörs snart! kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback