Snart snart....

Ja snart slipper ni höra mitt tjat om min saknad.. Ja för snart är han här i min famn, så underbart. Eg skulle han köra hela vägen idag men pga allt oväder så sover han nog någonstanns efter vägen, vill ha hem han helskinnad.  Jag vet inte hur länge jag får ha hemma han om det bara blir några fjuttiga timmar eller iaf en natt mer än så vet jag att det inte blir iaf. Men jag är sååå nöjd ändå!!
Tyvärr är vi båda väldans krassliga o förkylda... Men jag har min aningar varför=).....

:Ja jag läste en undersökning i AB (ja jag vet inte världens mest pålitliga tidning ha ha) Men i den hade man iaf kommit fram till att immunfrösvaret stärks o man slipper många av dessa småförkylningar men hjälpa av sex , massage o onani =) Så alltså ett tydligt tecken vi varit ifrån varandra på tok för länge =)

Idag stod eg pulkåkning med Thilde o Oskar på schemat men var lite väl kallt ute plus att min hals värker. Skulle eg gå på min första spinning på evgiheter. Och ja dum som jag är så sitter jag ännu här o funderar på om jag ska gå. Men får nog försöka inse att det inte funkar med halsen min trist. En sak är iaf bra jag har inte gottat så mkt som jag brukar. Men det har nog sin logiska förkalring det oxå : Ja snutten är inte här o han brukar köpa hem både det ena o det tredje. Fast idag är jag grymt sugen på en bamsepåse med lösviktsgodis o det tycker jag att jag är värd!!

En till sak ang träning o kost, shit vad lätt det var att få bort de där första 2-4kilona som kommit dit av alla onyttigheter, kul är det oxå. Känns dock surt att det kommer vara svårt kunna följa upp min träning på samma sätt när vi flyttar. Eller det beror ju oxå lite på vart lasset går... Ha ha nog svammlat om detta, jag är ju en godisråtta utan desslike så =)


Igår bar det av på premiärtrippen på Ikea, var så fint, roligt att det kommit  upp hit. Men man blir såååå sugen på att få ha ett eget lite hus eller place o fixa till ordentligt. Skulle vilja bo i ett nytt hus med gammeldags stil eller rentutav ett gammalt fint hus. Med ett stort stort kök så jag kan ha ett stort matsalsbord där hela tjocka släkten får plats. Vill även ha stora fönster o öppna ytor. För att inte prata om badrummet mmmm finns många ideer där. Vill iaf ha en bastu. Men man måste få drömma iaf. Fast i går på ikea kunde jag inte ens köpa typ servetter, ha ha Har ändå nog med saker som ligger o "skräpar" överallt hos mor o far.  Tar typ upp hela brorsan förråd o vad händer nu om han kommer in på skolan i umeå (vilket jag såklart håller alla mina tummar o  tår för!!!)  nåja det löser sig nog..

Är även väldans hockeysugen på torsdag o kanske spec på lördag. Men ingen verkar va särskilt sugen eller kunna trist!  Kanske cammi o co ska gå =) Lite fjäsk här ha  ha
Hörde dock att bilejtterna till lör var slut, iaf på ticnet vet dock ej om man ändå kan köpa på kansliet. (har ingen koll på sånt dära) för stå utei o köa,njjjjja så viktgt är det inte...

Lite trist med en del skriverier nu när gubben e på väg bort. Fast en del skriver bra saker oxå så det e skoj. Hur som helst visste man att de skulle bli så här så man har lärt sig att inte lyssna på en del bull. Vet hur saker o ting ligger till o hur man själv tycker det har gått. Så nu blickar vi bara framåt mot nya äventyr.

Såg även i en väns blogg att de planerade en liten tripp bort, jag vill oxå!! Är sååå sugen åka någonstanns efter sässe, vem vet kanske de blir med malmös kalixbor, vore skoj.  Svårt planera ännu dock, men jag spanar runt på internet titt som tätt ska ni veta. vill vill vill...

Men nu over and out
puss o kram




Kommentarer
Postat av: Cammi

Hoppas verkligen han kör försiktigt och stannar o sover nånstans...men skulle inte förvåna mig om han kör hela vägen för han måste ju sakna sina gummor tokmycket!!! Hör av dig när du har tid att hitta på nått...kram kram

2007-01-15 @ 00:34:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback