Kanske inte det mest roliga inlägget...

Idag sitter båda jag o gubben här med stora stora fjärilar i magen, vi hoppas så innerligt på en viss sak, var länge sen jag hoppdes så här mkt på något. Får nästan tårar i ögonoen bara av att tänka på det.

Tror tyvärr inte det kommer bli så, (fast jag hoppas ännu), finns tyvärr lite för många minus saker som spelar in-fan oxå, jag VILL!!
Nåja bara man får veta så man vet vad man ska ställa in sig på. vet jag kommer bli ledsen först men det går över ganska fort bara jag som sagt kan rikta in mig på något.


Igår kände jag mig som ett litet barn på morgonen, var så ledsen så jag bara vill lägga mig på golvet o gråta, har varit en ganska jobbig tid dessa veckor men jag har förökst hålla humöret uppe, men som en kär vän skrev sin blogg om att man kanske bara stänger dörren för ett tag- Så slog det ner som en bomb igår, mina ritktiga känslor-jag är ju fakitkst ledsen. Att jag förösker hålla modet uppe, ja sån är jag men även så har jag väl försökt hålla god min för gubben min så att han ska ha det lättare, vet att han inte tycker det är allt för roligt här, som jag tidigare skrev, van att vara clownen o nu kanppt prata något med nån i laget... Ibland känner jag även press på mig utifrån att inte "få tycka det är jobbigt-för då blir det bara jobbigare för johan oxå o det kan visa sig i hockeyn"-men HALLÅ JAG FINNS OXÅ!.......
Men men tur som var så blev eftermiddagen av dagen riktgt bra o mitt humör blev faktiskt ritkgt bra. Vi hade fått tips av Jonna att gå till en sporthall (typ arcus) där de varje söndag mellan 15-17 ställer iordning med massor av saker för barn, kostade bara 1euro att gå in. Bar jättejättekul även för mig o gubben. Gumman fullkomligt älskade en jättejättestor, studsmadrass. Hon sprang fram där helt vild o galen struntade i att hon föll utan tjöt av skratt, även när hon krockade med andra barn reste hon sig bara upp o drog vidare, vår kära kära vilde.


Kan berätta en annan episod hon lyckades med i lördags- Då kan jag lova att jag höll på att få hjärtstillestånd =) Vi hade åkt hiss upp till våran våning. Jag gick ut ur hissen gumman kom efter men tvärvände in igen, dörrarna åkte igen jag föröskte förgäves få upp dem, men nej... när dem öppandes igen var hissen TOM, panik kände jag då, jag befann mig på våning 3 av 6, var ska man börja. Jag fick för mig jag sett kanppen för 4e våningen lysa. SÅ jag tänkte jag tar trapporna istället går fortare bara springa alla våningar o kika in på våningsplanen. Rusar upp till 4e, japp där är hon älsklingen MEN dörren går inte att öppna, PANIK,ner igen tänkte på min våning måste jag väl kunna öppna, NEJ.. shit vad ska jag göra, är alla väningar låsta, är jag nu utelåst i trapphuset o gumman själv på våning fyra... Rusar ner till lägsta våningen lyckas ta mig ut genom en nödutgång. Rusar över vägen in genom huvudentren (vårt hotell är nämlgien ganska stort så vi bor på andra sidan vägen man går i en gång under vägen..) ner för trapporna ,racar genom gången upp med hissen till våning 4. Där gumman tack o lov är kvar o lite ängsligt står o klappar i glasrutan till trappen, "mamma fölla med" för hon såg mig i trappen men jag kom inte in.. Tur som var lyckligt slut =)

Jag känner att min blogg på sistone kanske var lite negativ o så men det är bara isne att livet är så ibland, man kan inte alltid känna sig på topp. Fast för det mesta gör jag fakitkst det eller inte på topp men jag mår bra, är inte så att jag går här o är ledsen dagarna igenom, nej absolut inte. Men kan vara dem känslorna jag behöver skriva av mig om ibland. Inte så spännande för er höra om våra dagar här ändå. De ser ganska likadana ut ändå =)

Jag ser verkligen framemot våren o sommaren ja jag längtar, tror det kommer bli en härlig tid. Inte länge kvar nu. så härligt när solen kikar fram på dagarna,har dock varit isande kallt vissa dagar brrr

Men men dags kika vidare
kramen o pussen

Kommentarer
Postat av: Anonym

Klart att du oxå finns Jenny och du har rätt att visa att du är ledsen och tycker saker är jobbiga!! Kan tänka mig vilken sits ni sitter i nu och att ni har det jobbigt, och jag/vi håller tummarna för att det ska bli som ni hoppas på!!! :-) Tänker på er och saknar er jättemycket!!! kram o puss från oss till hela familjen Fransson

2007-01-29 @ 19:26:29
Postat av: Cammi

Det var såklart jag som skrev utan att mitt namn kom med :-)

2007-01-29 @ 19:30:46
Postat av: Cammi

Det var såklart jag som skrev utan att mitt namn kom med :-)

2007-01-29 @ 19:30:50
Postat av: Anna

Hej vännen! Får ont i hjärtat att läsa att du/ni har det lite jobbigt. Förstår det! Kan inte vara lätt att kuska runt som ni gör just nu och inte ha någon riktigt fast punkt. Men kom ihåg att det blir bättre! Ni kommer inte ha det såhär för alltid! ..och berätta för Johan när det känns jobbigt, tror inte att han tycker att det är lättare bara för att du håller det för dig själv... han märker nog det ändå!

Huu, vilken pärs med Tindra i hissen! Vilken tur att hon inte hann jaga upp sig över att hon var ensammen. Hon undrade säkert varför mamma sprang omkring som en tok upp och ner för trappor och ryckte i dörrar osv.. Hade nog varit en syn att få se :-D Påminner mig om när mamma berättade att hon tappade en patient liggandes i en säng i en hiss när hon gjorde sin ssk-praktik. Då fick hon också springa och kolla på alla våningar med svetten lackandes *hehe*
Hoppas vi kan prata på riktigt nån dag, känns som att jag har en del att säga! Når man er på nåt nr?

Sköt om er och ta hand om varandra!
Stor kram från oss!!

2007-01-29 @ 22:24:36
Postat av: Cicci

Blir ledsen när jag hör hur du känner dig. Jag hoppas att det ni väntar på blir en glad överraskning så ni känner att ni får göra det ni vill.
Här är allt som vanligt. Gör inte så mycket, lullar mest runt på dagarna och väntar på besked från skolan.
Hoppas allt löser sig snart. Pussåkram

2007-01-30 @ 12:58:30
Postat av: Cammi

Blev så glad av ditt samtal i dag :-) Kom i håg o kolla upp när ni har tid med ett besök så kommer vi om det passar våra scheman!! Måste ju se lyx huset ;-)

kram kram

2007-02-01 @ 18:47:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback