Kärlek vid första ögonkastet!!

Ja så kände man fast denna gång handlar det mest om när gubben o o lillan vår möttes. Var så härligt och se dem. Tindra blev sååå glad o kramade han jätte jättehårt o var sååå lycklig "Pappa kommit ,pappa kommit" Johan blev lite rörd av att bli fullkomligt överöst med hårda kramar från en så lycklig nyvaken dam. Det var underbart och se, mina ögon tårfylldes så klart... =)

Dock var hans lilla visit till oss väldans kort o han är redan på väg till uleåbårg för sin första match med ässet, håller tummarna för att det går bra dock väldans svår första match. dessutom e han tokförkyld. Nåja spelar säkert inte så mkt ändå...

Igår mös vi på hög nivå ,eller vi var faktiskt o trännade tillsammans oxå, men annars var det mycket mys o många kramar vill jag lova. Många familjekramar ha ha

Snutten fick något papper som han visserlgien förstod nada av då det var på finska, men såg ut som en lägenhetsadress han hade, så vi får se. Han får kika hur det ser ut när han kommer fram. Vem vet kanske jag o gumman pyser dit snart. Fast jag tror nog vi blir hemma 2v till, tills vi säkert vet hur allt blir. 

Var o hälsade på i kalix igår var trevligt men allt är så intensivt när Johan bara kommer hem så där snabbt. Så man hann inte med mycket. Dessutom ringde vår granne från göteborg, så sööt han var så upprörd för att Johan inte var kvar. JA lite trist är det, jag hade sett framemot att få gosa lite med deras David el Elias (vet inte om de bestämt namnet ännu) men nu hann jag inte ens se underbarnet.

Snutten var så söt igår, är nog inte bara jag som saknat han utan vice versa oxå, han sa en rad med underbara saker som gjrode mig så otroligt glad ihjärtat. Tänk att jag träffat en sån som han ,lyllo mig =)


Nu är det snart dags att bege sig ut i snöstormen, kanske.. vi hade iafplaner på säng idag men vi får se...






 


Kommentarer
Postat av: Anna å Emelia

Hej! Hur har ni det? Här börjar det vara rätt bra! Emelia är fortfarande lite snorig, men inte värst. Iaf ingen feber el så. Håller tummarna för att vi kan gå på kom och lek på torsdag. Skulle vara skoj! Imorse var de här med våran nya spis. Jäsikens vad fint det blev med en häll :-)
Nä, nu ska vi gå å börja med lunch!
Haha, förresten, vad man är känslig! Höll på att börja grina när jag läste om hur glad Tindra blev över att se Johan :-)
Vi hörs! Kram!

2007-01-16 @ 10:51:43
Postat av: Jenny

Hej!

Jodå vi har det oxå bra, härligt höra ni är på G igen =)

Kom & Lek låter super, du msåte nog dock uppdatera mig i vilka tider som gäller för det har virrpannan jag glömmit bort....

Nicigt med nyspisen, får koma o kika nån dag..

Ja du o jag e ju ganska känsliga båda 2. Hur gick det för dig på idrottsgalan igår ?? =)
Jag klarade mig bra men blev lite rörd nångång. Fatta vilka prestationer många gjort, helt j*kla makalöst bra!

Men vi hörs o ses kram!!

2007-01-16 @ 11:10:19
Postat av: Sanna

Åhh, gumman!
Kan säga att jag mina ögon glänser såhär på tidig förmiddag! Kan förstå att det var ett speciellt möte, kan tänka mig hur mycket Johan saknat Tindra & dig och hur mycket ni saknat pappa & fästman! =) Ni är en underbar familj som jag sagt tidigare. Kommer verkligen att sakna er gumman! Lova att ni skickar lite bilder på Tindra då och då. Och självklart att du INTE slutar blogga, vill ju förlja mer er på er resa!

Många Kramar från Herr & Fru tok!

Postat av: Jenny

Klart vi ska skicka lite bilder, har varit så dåliga på att knäpp nu men börjar va dags. Gubben tyckte hon blitt så stor på bara de 3 v som han inte sett henne. Mest har det såkalrt hänt utvecklingsmässigt, nu babblar hon hela tiden, är typ aldrig tyst =)

Blogga ska jag såkalrt fotsätta med, ska la föröska få in något vettigt inlägg mellan varven oxå =)

Vad som händer vet jag eg inte så mkt mer om ännu, vet inte om gubben blir kvar där eller vad som sker. Så vi väntar och ser ett tag till. Ska iaf höra hur snutten bor när han väl kommer fram, kan nog inte hålla oss så mkt länge till. Men du ska få uppdatering jag lovar gumman!!

Skrattade så gott när jag läste "herr o fru tok" passar nog rätt bra =) Ni e så söta, lika svammliga som vi mellan varven=)

Stor kram fr de nyblivna finnarna ha ha

2007-01-16 @ 11:49:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback