Känner mig som spindelmannen =)

Nej inte riktigt men nästan, jag klättrar på väggarna här hemma nu.
Man blir så rastlös nu när gumman är lite krasslig o andra kids kanske inte vill se oss, man kan inte fara på barnsaker (typ sång, ÖF, bada)  och stan har hon inget tålamod för just nu... grrr...

Min rastlöshet beror nog oxå på att jag är van att gumman är på dagis några timmar per dag så jag kan rå om mig själv, bara mig en stund. Är van att ta en långprommis med freya ja sen göra vad jag vill. Här känns det som att ha tagit ett steg tillbaka igen. Visst jag tycker det är supermysigt att vara hemma med gumman oxå men känner bara ibland att JAG vill kunna rå om mig själv. (alla vet att man efter ett tag blir rastlös gå hemma med sjuka barn)
Och visst det är jätteskönt vara hemma hos päronen ett tag men även det blir efter en stund lite långsamt mest pga att jag saknar gubben o vill få lite klarhet i tillvaron snart. Jobbigt med allt grubblande.

Men min rastlöshet för iaf med sig någonting bra, japp jag är så flititg så med min träning=) Är riktigt skoj, tyvärr har gumman smittat mig med sin förkylning men det e inte så farligt så jag kan nog inte hålla mig därifrån...Så skönt träna, msåte verklgien fortsätta med det sen!

En lite lustig sak som hände igår var att när jag var på gymmet stötte jag in i en person som jag vet jobbar på sporten på en av de lokala tidningarna. Jag hann inte ens mer än ut från gymmet då det ringde i MIN mobil från denna tidning o ville prata med johan.. hmm jag sa såklart han inte var här o gav mobil nummret, lustigt vad det ska spekuleras bara för att man e hemma några dagar... =)

Har som sagt inte hänt så mycket annars pga att vi mest e hemma med gumman. Funderar ev på att gå o se lite hockey imorgon eller hitta på något annat skoj men vi får se.
Vet inte riktigt hur länge jag blir hemma. Vi får se. Imorrn spelar vf mot timrå borta, om johan följer med ska det spännade höra hur Ryno sköter sig, har börjat gå så bra för han igen, kul! Jätteglad för han o marias skull, hoppas de trivs i sundsvall!

Förresten, känns iaf skönt vara hemma i snön, äntlgien får jag lite riktgt vinter oj vad jag myser, synd bara det lovat 15-20minus i helgen brrrr så kallt

Stor kram på er


Kommentarer
Postat av: Sanna

Heeeej gumman!

Förstår att du saknar din lille plutt här hemma i Göteborg. Prinsen snackade med honom igår och skall förmodligen till honom och mysa imorgon! =)
Stackars lilla Tindra, hoppas hon kryar på sig snart, inte roligt när öronen krånglar så mycket! =(

Åh, skulle gärna vart hos er och upplevt lite vinter, här öser regnet ner dagarna i ända! Så deprimerande vill jag lova, förstår inte vad som skett i år?? =( Tycker synd om alla barn som inte fått leka, åkt pulka mm i snön.

Dutig du är som tränar vännen, jag tränar med.... Som fan uppe i huvudet!! haha, MÅSTE börja nu alltså!! Duktiga du!!

Pussen & Kramen från oss här i regnet

Postat av: Cammi

Till oss är ni välkomna fast Tindra är lite sjuk, jag menar Thilde är ju ändå jämt sjuk själv :-) Fast nu är hon faktiskt frisk för en gångs skull, kanske har hon haft alla förkylningar man kan ha redan ;-) Nej det lär nog inte hålla i sig så länge, bättre att hon får det nu är när hon börjar på nya dagiset...o öroninflamation smittar väl inte? Hur som helst är vi hemma i morgon efter 14 så då är ni välkomna om ni inte har nått annat för er :-)

Det var ju synd att stefan inte tänkte på dig när han köpte hockeybiljetterna....men vi skulle kunna åka förbi kansliet nu när vi ska hämta gumman o höra om det inte råkar finnas en bredvid oss? Annars kan ju jag byta min biljett så jag får sitta bredvid dig...jag ringer när vi åker hemifrån :-)

kram

2007-01-11 @ 14:27:58
Postat av: Jenny

Sanna:
Läste du oxå känner dig krasslig, trist hoppas du kryar på dig snart!! Gumman e iaf frisk nu bara lite snorig..

Hörde att gubben skulel träffa Alex, kul! Han har sagt så många ggr att han ska ringa A o se vad han pysslar med men liksom itne kommit sig för , duu vet hur dt är... Så ja han tycker nog d ska bli väldans trevligt..

Ja är mysigt med snö, men sååå akllt dag. Mne föredrar ändå snö på vintern faktiskt, som du säger mest för barnene skull..

Träna men du skulel se vad jag stoppar i mig sen ha ha

Stor kram miss u!

2007-01-11 @ 15:39:34
Postat av: Cammi

Vad gullig du, nu äbörjar hon dock vara frisk. elelr snorig är hon men det kan hon ju va i evigheter. JA man klättrar på väggarna efter ett tag. Alltid kul komam ut o träffal ite folk o surra av sig lite =)

Ja jag var ju ltie sent ute med mina hockeyplaner. Vore kul om det går! men annars e det ok..

stor kram Jennybenny

2007-01-11 @ 15:41:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback