Träningsvärk i kroppen men glad i större delen av knoppen

Nu sitter jag här med megavärk i kroppen, var nämligen på mitt första BP pass på ett bra tag igår. Dessutom märkte jag efter uppvärmningen samt fösta muskelgruppen, att jag glömt lasta av lite vikter på stången (brukar lasta på en del, när man ska bära in så man slipper gå massa gånger) Så då fick jag förklarliga skäl till att jag tyckte det var sååå tungt. Stod nämligne först o verkligen kände mig illa till mods, när jag trodde all kraft försvunnit =) Typiskt mig! Virrhöna som man är...
Men var iaf jättekul att träna på mitt kära "step in" Imorrn bär det av igen ,med Laura gumman ska bli så skönt o härligt...

Fick även se min kära vän Anna igår, hon hade sån söt liten bebismage, jag förstår att de längtar jänet efter att få möta lill*n därinne.. Var väldigt kul att träffa henna,  var så himla länge sen sist. Hon är verklgein en snäll o rar tjej som jag önskar jag kunde träffa mera. Får väl se till så Johan o Pekkas hockeyvägar korsas igen  nångång i framtiden=)

Idag bara det av till Leo's lekland tillsammans med Cammi,Thilde, Anna & Emelia. de har gjrot det jättefint där o var väldans uppskattat av barnen, gumman hade nog kunant springa runt där ännu m hon bara fick..
Sen bara det av till stan för att träffa kussen min, köte mig ett par jeans o en skjorta men skjorta ska jag lämna tillbaka ev jeansen oxå. Tur att snutten inte var här han HATAR när jag gör så.. Men jag har ju så svårt bestämma mig ibland....

Appropå svårt att bestämma sig, det är bara förnamnet för hur jag känner angånende imorgon. Ena stunden är jag supersugen, andra inte alls. Men jag vet  att jag skulle tycka det var väldigt nice om det blev (samtidigt som jag säkert skulle ha det mysigt även utan det) Saken det handlar om är såklart, utgång eller inte??  Men kanske kan vara kul passa på när man v'ä ä hemma, har iaf varit på gröna bilaget så visst man hamnar nog där, förhoppningsvis med lite roliga människor!!

Gumman vår är sååå söt, det värmde i hjärtat att se henne när man kom ner på flygplatsen, hon såg mig på långt håll o vinkade o sa mamma, såg så lycklig o glad ut. Sa sen flera ggr mamma kommit mamma kommit.. Värmer i mammahjärtat..

Idag är snutten  o hälsar på Cicci o Freddan, han säger han har så tråkigt där själv, så snällt av er att bjuda över gubben!  Önskar jag oxå var där.
Gubben i miss u, love u!!

Nu har jag lagt en fundering jag haft helt åt sidan. Vissa människor kan man bara inte förstå hur de fungerar o alla gåtor i livet är nog inte värda att försöka lösa. En del ska man nog inte ödsla sin energi på. JAg/vi har det alldeles för bra för det och åren har gått och jag klarar mig galant ändå.  Visst är det tråkigt när man gång på gång tillåter sig få förhoppningar om att kanske denna gång allt ska bli bra, men varje gång blir man lika besviken igen. Fast denna gång blev jag knappt besviken då jag nästan förstod att det skulle vara samma visa igen. Så denna pusselbit får nog fattas i mitt pussel trots att den ändå fallit på plats.. Vem vet kanske ett nytt försök görs men just nu känns det inte säeskilt motiverande från min sida.

Pratade lite med en gammal vän som jag fakitkst saknar. Lite tråkigt att allt ska bli så komplicerat när man blir "vuxen" (hmmm när ska man eg känna sig vuxen, 26år som man är känner jag mig ännu som en barnrumpa) dessutom sprids vi alla ut land o rike runt och avstånden är inte som på yngre dar när man kunde schvissa förbi för att få sig ett gott skratt =)

nej nu  en varm dusch.. o sen godis o chips är trots allt trettondagsafton
Kram o puss till er alla!


Kommentarer
Postat av: Cammi

Jag kommer nog med i morgon....skulle behöva tömma skallen så jag orkar plugga i veckan :-) Men jag plingelingar i mon...kram

2007-01-05 @ 21:02:33
Postat av: Cicci

Någon måste ju sköta om Johan när inte hans andra hälft finns nära. :-) Han fick lite mat så han står sig nog några timmar, haha.
Hade varit trevligt om också du var här, men jag hoppas vi ses snart. J berättade lite hemlisar om vad som ev är på gång, SPÄNNANDE.
Ta hand om dig gumman.

2007-01-05 @ 21:08:09
Postat av: Jenny

Cammi: Vad kul precis det är du värd efter allt slit under hösten!! Blir nog roligt! Ska bli jättekul festa loss lite, jag beöver oxå rensa huvudet lite..
men vi hörs imorgon kramen!

Cicci:
Bra mat behöver han, lever nog på mat från Mc D annars =)
Ja lite väl spännande för min del men klart kul bara man slipper grubbla så blir d bra, let u know soon.Kramen o puss!

2007-01-05 @ 21:31:26
Postat av: sussan

hej där! Hoppas du har det fint hemma i Luleå :-) Ta det lugnt på krogen ;-)

kram

2007-01-05 @ 23:22:24
Postat av: Sanna

Hej Gumman!
Låter som att du har det härligt där hemma i Lule! =) Blev lite tårögd när jag läste om hur glad tindris blev när hon såg sin lilla mamma! hihi, känslig, YES i know!

I samma inlägg väckte du även min ångest över träningen... Hua, måste börja röra på dököttet! ILLA.

Läste inläggen ovan och kan inte säga annat än att jag blir nyfiken!!!! Hemlisar. hihi, hoppas det är något kuligt!! Jag har ju mina gissningar... haha.

Gumman lova att du tar hand om dig/er. Saknar dig!
Ser fram emot en visit i norr framöver, då hoppas jag att vi får användning av klackarna (i taket).

puss på dig stumpi!!
Sanna

Postat av: Jenny

Sussan:
Ja vi har det så mysigt så, härligt med snö, dock lite väl kallt idag, brrr.
Ska försöka ta det lugnt på krogen, men samtidgt rocka loss ordentlgit ha ha ;-)


Sanna:
Hej gumman!
Skönt börja träna men känns som man inte rört en vikt på mkt länge har ont i HELA kroppen, tur osm var ska jag döva min värk med lite alkohol idag ;-)

Kan messa dig hemlisen sen, fick veta den iförrgår typ.. lite väl mkt spänning dock men men allt blir nog bra..

Oj oj vad du ska få användning av klackarna när ni kommer upp I promise!!
Kram

2007-01-06 @ 14:47:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback