Kirjasto = bibliotek , se vad man lär sig ha ha

Så där ja, nu sover gumman i vagnen o jag kikar runt här.. JA vi har nyss varit o sprungit på stan lite, pratat svengelska som vanligt. Går som sagt för det mesta bra. Är bara på en del affärer där de jobbar äldre personer som de varken kan engelska el svenska men då försöker man så gott det går med teckenspråk eller så ger man upp =)

Dagens inköp blev lite hårfärg insåg att min utväxt började bli ganska så markant. Hittade faktiskt även en så fin klänning som jag sökt efter länge, så glad men köpte den inte. Host host-hittade även ett par stövletter ha ha köpte inte dem heller fast båda var ganska billiga , skulle vilja ha en grön tröja udner skulle bli nicigt.
Min nya favvo färg är sån där klargrön fast jag har insett jag inte har något sådant i garderoben, men man kan tycka om det ändå =)

Igår kväll o imorse kände båda jag o johan oss lite rastlösa o har i stort sett redan början nedräkningen tills vi får börja glida hemåt.. (inte så längevkar om det nu blir fin hela säsongen). Fast idag under min stadstur så kändes det helt ok igen. Är nog mest bara det att man blir lätt lite instängd på ett hotellrum. Fast det ska ni veta att vi busar på bra i en korridor under vägen. Japp där spelas det fotboll, hålls nicktävlignar mm mm...

Gumman har två nya fraser som börjar komma mer o mer. Dem är : " Tindra kan själv" och "Tindra höver (behöver) inte" . Ja då börjar vilja o tro att hon kan göra allt själv, vilket är bra men ibland tar det evigheters evigheter ha ha . Hon är iaf ganska så söt när hon så tydligt förklara för oss att hon minsann inte höver....

Ikväll ska vi hem till Jonna en sväng blir trevligt.Roligt att hon bor här. Så trevligt att träffa henne.Pojkarna hade blivit så stora.

På torsdag ska jag kika på min första match här nere, ska bli kul. O på lördag har gubbben sin första bortamach, då ska nog jag o gumman passa p åatt åka o bada elelr något liknande (fast hmm måste kanske spara det tills på söndag då inget anant var öppet då...)

Tvätten vår ska vi nog försöka tvätta i tvättstrugan hos Tom eller Jonna, Jonna frågade om jag inte hört på hotellet,så jag kollade upp det men hmm då skulle man bli ruinerad att tvätta 1par byxor kostade typ 11euro, o ni kan ju gissa hur mkt tvätt gumman har, ja vi har inte så lite heller... så nej det får nog blir tvättstugan.
Tom verkar vara en trevlig kis, dock verkar han vara lite uttråkad stackarn. Det är synd vi inte hade eget place då hade han fått komma o käka hos oss o hänga ofta men på vårt lilla hotellrum blir det lite svårt. Har iaf sagt att gubben ska fortsätta käka lunch med han varje dag efter träningen jag o gumman reder oss själv =)

Det snöar ute o har varit svinkallt men ändå börjar jag få lite vårkänslor i kroppen, måste vara för att man ser framemot våren o sommareb så mkt...
Nu dags spana vidare
kram kram

Kommentarer
Postat av: Cicci

Hej gumman. Skönt att läsa att ni har det bra där över i landet till öst. Våran dator har varit kass, eller ja, laddaren pajade så jag har inte kunnat vara onine på nästan en vecka. (panik ;-) )
Jag skickade posten i måndags, så jag hoppas den har kommit fram. Det kunde ta någon dag extra för det blev ett ganska stort paket :-)
Här är allt som vanligt, fast ändå inte. Det har väl iallafall hänt lite sen vi sist pratade. Ska skriva uppdatering imorgon.
Imorn är det ju match igen, hoppas på vinst.
Hur går det för Johan? Hoppas på bra.
Jag tänker på dig och vi tänker på ER.
Ta hand om er och krama Tindra.
Kramar/Cicci

2007-01-24 @ 22:17:17
Postat av: Jenny

Hej!

Kul att höra av dig!
Tack så mkt för posten,väldans snällt!

JA trist utan dator,skönt den är lagad nu, är nyfiken på att läsa hur ni har d =)

Johan har match ikväll, han är väl inte så där jättemotiverad, eller d går ok, men du vet hur han är.. så han trivs inte så bra med att inte förstå nada på träningarna o vara "tysta killen" i omklädningsrummet, han ska ju alltid spela allan du vet =)

vi hörs av stor stor kram fr oss!!!

(tindra pratar massor om er ibland =), flera ggr när hon sett bilder på ljushåriga killar så är det beddan, o då säger hon beddan o cicci hemma =)....

2007-01-25 @ 10:27:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback